Téma: Vectrix |
|
Rendes Kis |
|
Tegnap hatókör-próbát tartottam, tökig merítettem: 86,1 km ment bele - pedig nem nagyon kíméltem, volt olyan szakasz (az M0-son), ahol 70+ mentem ... |
|
|
Rendes Kis |
|
A Vectrix csakugyan főszereplő lett, mert a főrendezőség járőrözött vele:
|
|
Rendes Kis |
|
A Vectrix is ott lesz: Csepeli Művelődési Központ, 1213 Bp., Hollandi út 8-10. |
|
|
Rendes Kis |
|
Bár, a képaláírásból ("Beszédes.") arra következtetek, hogy kár is volt szólnom, mert a moci "magáért beszél" ! |
|
Rendes Kis |
|
No, itt 1 kicsit ránk figyeltek ...
... de hol van, hogy mit mondtam ?? |
|
Rendes Kis |
|
A fenyőbe, a média hátat fordít a Vectrixnek:
|
|
|
Rendes Kis |
|
Közérdekű: Idézet: Tisztelt elektromos, alternatív jármű forgalmazó, gyártó, tervező!
Egyesületünk a mellékelt meghívó alapján tisztelettel meghívja Önt és csapatát egy környezetkímélő jármű bemutatóra és szakmai konferenciára.
Kérem, segítsen eljuttatni meghívásunkat azokhoz az ön által ismert, de a mail listán nem szereplő partneréhez, szakmai ismerőséhez.
Kérem, hogy részvételi szándékát, és az igényelt feltételeket (járműbemutató terület; tesztvezetéshez lehetőség; előadás projektorral, számítógéppel, írásvetítővel; kiállítás installáció; szükséges hely igény; stb) válasz Emailben mihamarabb közölje, hogy a média nyilvánosságról megfelelő módon gondoskodni tudjunk.
Üdvözlettel: Menyhért Péter CsZK titkár, projektfelelős
A rendezvényre a csepeli civilek által 8 éve megrendezett MADARAK és FÁK NAPJA keretében kerül sor, Csepelen, a Kis-Duna partján; május 15-én, szombaton 10 és 17 óra között. |
|
Rendes Kis |
|
Tegnap, a Budakeszi hágótól a Moszkva tér felé leereszkedvén: 998 km-t jósolt ... |
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
7 ! A mögöttem végzettek mentségére: ők csotrogányokkal indultak ! (Hozzám képest) túl technikás volt a pálya: az erő (noha velem volt ! ) nem érvényesülhetett ! |
|
|
glens |
|
Hm... ezt akartam én is kérdezni. |
|
mackó |
|
Egy kicsit piszkálódok: versenyzők létszáma? |
|
|
Rendes Kis |
|
Életem első (és vszleg utolsó) motorversenyén 5. lettem ! Mentségemre, az első helyen 1 profi motorversenyző végzett, a többiek is, aki elém kerültek, amatőr motorversenyzők |
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Péter Zsolti legújabb nagy mondása: Érdeklődő: - "Ez hány köbcentis ?" Zsolti: - "Ebben nincs is motor !" |
|