Téma: Vectrix |
|
negyven rabló |
|
Ez a muff itten a lapos melleivel mit is akar? A gép dizájnja amúgy egészen rendben van. |
|
mandala |
|
Hungarian Electric Car Splits Into Two Smaller Cars on Wednesday February 24, @12:57PM Posted by ScuttleMonkey on Wednesday February 24, @12:57PM
Lanxon writes to mention that Antro, a Hungarian car manufacturer, is developing a new electric car that can split into two smaller cars. Antro plans to have it on the market by 2012. "The environmentally-conscious company started research back in 2002 and, with backing from various local sponsors, has invested 1.5 million euros in market research and development of a working prototype. The Antro Solo concept is a three-passenger car, with a hybrid drive and solar cells on its roof that the company says could generate enough electricity for up to 20km a day at city speeds. Futuristic looking in itself, the grander plan for the car is much more audacious: Antro intends to allow users to be able to connect two Antro Solos to form a six-passenger Antro Duo. Or perhaps more interesting still, owners of a Duo could split the car into two smaller Solos should Mum have different weekend plans to Dad. Or if they divorce." : http://tech.slashdot.org/story/10/02/24/1614245/Hungarian-Electric-Car-Splits ...
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Péter Zsolt új magyar- (világ ?) -rekordja: Vectrix 1 feltöltéssel (a Ráday u.-Dunakeszi-Solymár-Ráday u. útvonalon) 131 km
|
|
|
katáng |
|
Jujj! De aranyosak! Csak az ára nem szimpi. |
|
|
mandala |
|
( Tegnap láttam egy Reva-t közelről!! Pontosabban a Revai nevű típust. Alig nagyobb mint egy Vectrix .. Két személyes, picike. Aréna Plázában. 3,5 millió forint! )
|
|
|
|
mandala |
|
Na megvan, hogy mi is valójában az a "távtöltés", a Revában!!
"Távtöltés is lehetséges
Az új Reva modellek fejlett telematikai rendszerrel rendelkeznek, amely képes arra, hogy a parkolóból SMS-ben megírja nekünk a töltöttségi szintjét, a teljes töltöttséghez szükséges időt, a kabinban uralkodó hőmérsékletet vagy a rendelkezésre álló hatótávolságot. Ugyanígy rövid szöveges üzenetben parancsokat is képes fogadni, például beprogramozhatjuk, hogy a reggeli indulásra már fűtse be az utasteret. Ha menet közben lemerül az akku, akkor a Reva ügyfélközpont a távolból képes lesz még egy kevés energiát felszabadítani az akkukban, így nagy eséllyel el lehet jutni egy közeli töltési ponthoz. Normál esetben ugyanis az akkumulátorokat a vezérlő elektronika nem engedi teljesen lemerülni a hosszabb élettartam miatt, de néha az a kevés árammennyiség még megmentheti az útszéli lerobbantástól a tulajdonost. A központ képes a távolból a hibákat is diagnosztizálni, és állítólag egyszerűbb javítások is elvégezhetőek távirányítással. Egy másik szolgáltatás a havi eco-check, ami annyit jelent, hogy a központ minden hónapban kielemzi, hogy mennyire energiatakarékosan vezetünk, és ezt tippekkel kiegészítve el is küldik nekünk elektronikus levélben." : http://www.origo.hu/auto/20091105-reva-nxr-menetproba.html?pIdx=1
|
|
|
Rendes Kis |
|
Egy adósságom tavalyról: Balázs barátunk saját gyár(ta)tású - szabályos ! - hosszabbítójával:
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Na khm...! Már korábban is akartam kérdezni, hogy miért van Idézet: zárva
a bolt? Reklám- és népszerűsítő fotó esetén nincs ennél rosszabb módszer! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Jó helyen van itt: az elektromos autósok szövetségesek abban, hogy kiépüljön a villanykút-hálózatunk ! |
|
iszalag |
|
/BOcsánat, h idetettem, lehet, h a Tiszta levegőt be kellett volna! |
|
iszalag |
|
Az én következő autóm: (ilyen v hasonló.. lesz
Idézet: Engedje meg, hogy megköszönjük Önnek, hogy figyelemmel kísérte az elektromos közúti közlekedés úttörői, a REVAi elektromos autók hazai első szárnypróbálgatásait. Érdeklődését honorálandó, szeretnénk Önt vagy hozzátartozóját meglepni egy egyedülálló Karácsonyi ajándékkal. Arany szombaton, december 19-én 10-14 óráig ingyenes tesztvezetésre várjuk Önt debreceni központunkban és Budapesten az Aréna Plázában, ahol munkatársunk az előre egyeztetett időpontban testközelből mutatja be Önnek a REVAi elektromos autót és ennek egyik példányát vezetheti is.
A várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, hogy mihamarabb regisztráljon kollégánknál a +36 (30) 738 1382 számon, munkanapokon 9-16 óra között.
Köszönjük e kiemelten környezetbarát közlekedési eszköz irányában tanúsított érdeklődését és egész kollektívánk nevében kívánunk Önnek és szeretteinek Békés Ünnepet, sikeres Újévet!
COMTEX Green Zrt. csapata
|
|
Rendes Kis |
|
Kampf gegen CO2-Moleküle in Berlins Innenstadt Während in Kopenhagen der Klimagipfel der Vereinten Nationen stattfindet, wurden in vielen Städten der Welt Aktionen wie die climateparade veranstaltet, um Solidarität mit den vom Klimawandel bedrohten Nationen und Völkern zu bekunden. Am letzten Wochenende scheuchte vor diesem Hintegrund ein aggressiver Mob kampfbereiter CO2-Moleküle Passanten durch die Innenstadt Berlins. Das Spektakel fand seinen Höhepunkt in einer Kampfszene vor dem Brandenburger Tor. Motorisierte Helfer auf Elektrobikes, darunter auch zwei Vectrix VX-1, konnten mit den ab- gasfreien Zweirädern die Kette der Moleküle durchbrechen und den Kampf gewinnen. Elektroscooter wie der Vectrix VX-1 sind eine sinnvolle Maßnahme zur Reduktion der Abgase und beim Klimakiller CO2 nur sehr ungern gesehen.
© Vectrix Deutschland GmbH 2009 |
|
|
Rendes Kis |
|
... Mert én híve vagyok a jóminőségnek, azon belül a szép magyar beszédnek, pl. azt a szélsőséges menedzserizmust, hogy "lekommunikál" soha ki nem ejteném a számon ...
... és a szép magyar beszéd csakugyan egyszerű és lényegre törő ... tehát ha ezt a cégtáblát elolvasom, magam is bólintok, hogy "aha, tehát ez takarékos" ... |
|