Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
gajo |
|
...és 11 lakosa van |
|
|
pandala |
|
Grönland a legjobb ... 11 a regisztrált megbetegedések száma, és 11 a meggyógyultak száma .... |
|
pandala |
|
Nem, nem értem. Komolyan. Pl., hogy jön ide Viktor segge?? |
|
negyven rabló |
|
Mármint a wikiben leírtakat. Hát a Zorbáné! Ezt sem érted? |
|
pandala |
|
Mármint micsodát?? .... És, kinek a hátsófele? |
|
|
negyven rabló |
|
Khm... Én ezt pozitívnak látom. Most akkor seggnyaló vagyok? |
|
|
negyven rabló |
|
Nem tudtam,hogy Unicum-hiány állt volna elő. Talán csak ő nem vette észre. Műtsd meg és kész! (Ha sikerül, hálás leszek!) |
|
|
pandala |
|
mit is mondott kariferigeri a miniszterelnök-jelöltség elválallásáról?? .... a'szem eljött most már az ideje, hogy valami még cifrábban jelentsen ki! .. |
|
pandala |
|
elvileg egy többször mosható sebészi maszkot kaptam rá van írva a prosira is hogy vírus ellen nem véd .. :-D viszont, bárkit megműthetek, ha használom!!
|
|
pandala |
|
kariferigeri volt kerületében lakom .. ezé' is írtam a 'gyanusítgásaimat' is lefele |
|
negyven rabló |
|
Basszus! Én nem kaptam! Nem tudom melyik kerületben székelsz, de feltételezem, hogy egyszerhasználatos, sebészi maszkot kaptál, ami kb egy papírzsepi használhatóságát éri el. Azt is feltételezem, hogy egy ellenzéki kerületben laksz, ahol az önkormányzat többet költött a kiszállítás költségeire mint amennyibe a maszkok kerültek! Persze ez csak feltételezés! |
|
pandala |
|
nabammeg: Operatív törzs: Több, mint száz fertőzött a Pesti úti Idősek Otthonában (Visszanézhető) Ma ismét 11 órától tartotta online sajtótájékoztatóját a járvány elleni védekezést koordináló operatív törzs. .... 2020-04-09 https://pestisracok.hu/kovesse-eloben-nalunk-az-operativ-torzs-mai-tajekoztat ... Na, mostmár kariferigeriék is elmondhatják: "megcsináltuk"!! .... Vajon, a békávés menetrendi balhé mennyit fog még erre rátenni?? |
|
pandala |
|
Hümm, ha a második felében elhangzó "elmélet" bebizonyososdik, akkor az jól megkavarja a dolgokat!! ... Különös tekinetettel a lélegeztető gépek vonatkozásában .. Sz'al, már csak azért is fontos (volt) a grafikon görbe 'laposítása'!! |
|
|
pandala |
|
Ez nagyon jó "előadás"! .... |
|
|
|
pandala |
|
meg azon sem lennék meglepődve, hogyha kiderülne, h soros úrelvtárs butapestnek fizetett pézéből finanszírozták volna meg e reklámot .. |
|
pandala |
|
ma kaptam egy maszkot az önkormányzattól, levélbe csomagolva meg néhány ismertető anyagot, meg, szerintem, reklámot .... egy szombathelyi cég gyárccssa, ha jól értem .. sz'al, nem lennék meglepve, hogyha Czeglédy Csaba érdekeltsége (=DK) lenne ..
|
|