Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
R.András |
|
A kovid-fertőződést nem csak az oltakozással lehet kivédeni, hanem a bezárkózással is. Én ez utóbbit preferálnám. Az oltakozásos védekezést csak azért erőltetik, hogy vissza lehessen hívni a turistákat. Ezzel (a turisták visszahívásával) nem értek egyet ! |
|
glens |
|
Nem, azért kell, hogy kevesebb legyen az a halott, aki a vírus következtében hal meg. Állítólag elég nagy szenvedéssel jár. Aki nem hiszi, menjen el önkéntesnek egy kovidos osztályra. |
|
pandala |
|
Ez sajnos lehet a maszknélküli teraszozás következménye.... De reméljük, ezek csupa 'vasemberek'! .. ;-)) |
|
R.András |
|
Azokról az ú.n. radikálisokról, akik mára átigazoltak a baloldalhoz, kiderült, hogy valójában kriptokommunisták voltak. Emlékezz vissza, a Jobbik (a JMM) már a megalakulásakor gyanús volt: liberális hátszéllel indultak ! A valódi radikálisok - mint OV - fordított pályát futottak be: liberálisból indultak majd átjöttek konzervatívnak. OV-nak a programja radikális: illiberalizmus, unortodox gazdaságpolitika. A gyakorlatban nem tudja a programját maradéktalanul megvalósítani, mert gondolnia kell a következő választásra. Nem szabad túlfeszítenie a húrt, tudja, hogy a nemzeti radikális szavazótábor 1,5 millió lélek, a nyeréshez szüksége van kádárnépének szavazataira ! Ezért kell az oltakozás ! |
|
mackó |
|
Viszont intő jel, hogy egy-két nagyvárosban nőtt a szennyvízben mért koncentráció. Szerencsére a beoltottsági jó arány kompenzál... |
|
glens |
|
A mai adatok: 726 új, regisztrált fertőzött, és újabb 137 halott. Az aktív fertőzöttek száma 223 802, 4 789 a gyógyultak száma. 4 739 (-133) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 549 (-23) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 4 099 495 (+26 346) fő kapott első oltást, ez a lakosság 41,96%-a. A második oltást 2 157 637 (+80 477) fő kapta meg (22,09%).
Igen, ez elég szép. |
|
mackó |
|
Láttuk mit művelt a radikalizmus csak az elmúlt 30 évben. Ájultan borultak egyesek a baloldal által létrehozott förmedvény lábai elé. És ez tovább folytatódik. Én nem vagyok hajlandó ebben részt venni. |
|
mackó |
|
Nagyon szép adatok, persze egy halott is sok, de alakul... |
|
|
|
|
|
gajo |
|
Sajnos még vannak a szavazófülkékben! |
|
pandala |
|
"egészséges életösztön"
Na, ennek vannak híjján sokan a szavazófülkékben, sajnos!! |
|
gajo |
|
Idézet: a Csótányéknak még az ellenzék szerepét sem szabad betölteniük.
|
|
gajo |
|
Nem, az oltás a félelem bére! /Bocs Georges!/ |
|
|
tiszavirág |
|
Erre a 4/5- re már én is gondoltam. Nagy pofon lenne a magyar, az európai ás az USA- beli neoliberátoroknak.
|
|
R.András |
|
Én ezt már kb. 19 évvel ezelőtt mondtam: a Csótányéknak még az ellenzék szerepét sem szabad betölteniük. Erre most itt az alkalom: a maradék 20 %-ot is elhozza a "radikális konzervatív" ellenzék (én), és meglesz a 100 % ! |
|
R.András |
|
Az oltakozási hajlandóság 80 %-os ... ... Ez jó hír a jövő évi választásokra nézve: meglesz a 4/5 ! |
|
glens |
|
Az oltakozás: hűségnyilatkozat. Jó lenne (4 millió feletti felnőtt oltott van), de nem hiszem, hogy így van. Egészséges életösztön inkább. |
|
tiszavirág |
|
2021.05.03.
27908. nõ 92 éves szívritmuszavar
106 új halott
|
|
glens |
|
Az átesettek és az oltottak halmaza nem diszjunkt, nem lehet pontosan tudni, hogy hányan kaptak oltást, akik átestek. A rokonságban tudok kettőről, aki mindkét halmazba beletartozik. |
|