Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
R.András |
|
Ezen kár vitatkozni, nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy az egész oltakozásra nem volna szükség, ha lezárnánk az országot. |
|
mackó |
|
Ugye nem sértelek meg, ha egy szakember véleménye számít nálam? |
|
pandala |
|
És azt, hogy az oltások és a befejeződött betegségek általi immunizálódás hány százalék esetén okoz már nyájimmunitást, azt az határozza meg, hogy mennyi az R0, tehát a vírushoz tartozó alap szaporodási ráta ("a vírus erőssége"). Ez jelenleg a SARS-Cov2-nél elég magas. És, ezért tartozik viszonylag magas százalék a nyájimmunitás eléréséhez.... (cca 70%, legalább) ... |
|
pandala |
|
A tünetmentes vírushordozó sem fertőz tovább, mint egy később tünetessé váló fertőzött a tünetmentes időszaka alatt. Ez a todomány mai állása szerint cca két nap. Egy beoltott meg, még annyira sem tud fertőző lenni, mert nála a vírus felszaporodásának is korlátja van. |
|
pandala |
|
Idézet: 2021. április 28. 15:03 Koronavírus: már egyetlen Pfizer- vagy AstraZeneca-oltás is nagyban csökkenti a fertőzés továbbadásának esélyét A Pfizer vagy az AstraZeneca új típusú koronavírus elleni vakcinájának első adagja akár felére is csökkenti a fertőzés háztartáson belüli továbbadásának esélyét egy új brit tanulmány szerint.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20210428/koronavirus-mar-egyetlen-pfizer-vagy- ...
(( Tudom, tudom, a brit tudósok MIND hülyék! ))
|
|
pandala |
|
Akkor - szokás szerint - nem értetted meg, amit én mondok (és Szlávik is), valamint a szakemberek cca 99,99%-a .. Semmiféle politika nincs benne!! Szinte nem is lenne értelme az oltásnak, ha úgy lenne ahogy te állítod... Az kábé azt jelentené, hogy az ún. nyájimmunitás virológia fogalma nem létezne!! |
|
R.András |
|
Megbeszéltem a fiammal, szerinte is én mondom jól és Szlávik téved/politizál. |
|
R.András |
|
Nagyon, de úgy látszik nem eléggé ! |
|
pandala |
|
Csak érdemes megnézni, hogy mi történt Thaiföldön .... Pedig, ők aztán tényleg bezárkóztak, rendesen!! .. |
|
|
|
R.András |
|
Mi nem vagyunk úgy elszeparálva mint pl. Izrael
Nem vagyunk, de lehetnénk ! ... Csak elhatározás kérdése ! Legyünk ! |
|
pandala |
|
Hümm, ha nem volt ismert alapbetegsége, akkor lehet h ő egy tanyán vagy kis faluban élő idős ember lehetett, aki nemigazán járt orvoshoz. És/de valahogy mégis elkapta a SARS-Cov2 ... :-( |
|
pandala |
|
Pl. Pfizer-esből valszeg lesz újabb "koktél", amit majd "harmadik" oltásként kell használni .. Szerencsére, a technológiából adódóan - elvileg - gyorsan ki lehet 'hozni' .... |
|
pandala |
|
Hát ja, én is abban bízom, de azért félek is .... Mi nem vagyunk úgy elszeparálva mint pl. Izrael, és attól tartok, h van már olyan mutáns vírus, amely ellen nem olyan jók a vakcinák .. vagy, nem mind olyan |
|
mackó |
|
A hollandoknál elindult a negyedik hullám. Talán a gyors oltási programunk miatt azt megússzuk. |
|
tiszavirág |
|
2021.04.28.
27172. nõ 80 éves nem ismert alapbetegség
188 új halott
|
|
|
mackó |
|
Nagyon szépen alakulnak a statisztikai értékek. Csak halál ne lenne már... De biztatón csökken az az érték is. |
|
|
pandala |
|
Azon valszeg sok fog múlni, hogy ma meg holnap mekkorára ugrik .... Vakcina van bőven, sz'al .... Nem bánnám, hogyha Mackó nyerne, mer' én mindenképpen elkortyolgatok egy Csíki Tiltott Barna Medve söröcskét!! |
|
glens |
|
Emlékeztetőül a tippek:
Név 4 millió 2 millió 1.oltás 2. oltás _________________________ glens 04.27 05.05 mackó 04.28 05.03 pandala 04.30 05.01
Alighanem az első tippem már elszállt. Jelenleg az első oltásból 320 270 hiányzik, a másodikból 288 277.
|
|
tiszavirág |
|
2021.04.27.
26984. férfi 64 éves adat feltöltés alatt
183 új halott
|
|