Téma: Olvastátok? (csak erős idegzetűeknek !) |
|
panda |
|
nem tudod miről van szó akit érint, az érteni fogja, úgyhogy: kussolj, troll!
|
|
hulot |
|
Több mint 500 éve etetnek bennünket itthon a bukott "angyalok".
|
|
|
|
hulot |
|
Ó, ez nagy megnyugvás számomra.
|
|
|
hulot |
|
Akkor elhatárolódok tőled.
|
|
|
hulot |
|
Úgy tűnik, hogy te semmit nem tudsz a mai Kínáról. Az ősiről meg pláne.....
|
|
hulot |
|
Van egy másik mondás is: "Ne hagyd, hogy az erkölcsi érzéked megakadályozzon a helyes cselekedetedben!"
De van egy határ.
|
|
tiszavirág |
|
No meg aztán! Kik is kereskednek a Kínai Népköztársasággal? Miközben ott kommunizmus és egypártrendszer van. Az Unnyó vajon mennyit exportál oda és importál onnan? A mi kedves cselédlelkületű internácijaink vajon elítélik az Unnyó összes miniszterelnökét emiatt, vagy csak itthon böfögnek ennyit, mivel hogy itt diktatúra tombol, ugyi? Ne legyünk már ennyire finnyásak! Ha 45 évig eltűrtük a kommunisták uralmát és attól sem mi szabadítottuk meg magunkat, hanem ők dőltek romba, akkor talán nem kellene ilyen finnyásan viselkedni, ha mi is kereskedünk ezekkel az országokkal, nemcsak az Unnyó. |
|
negyven rabló |
|
Nem egészen érthető a felháborodásod!
Van egy klasszikussá vált mondás egy nem nagyon szerethető politikustól, aki egyébként kizárólag a saját hazája érdekében működött: "Angliának nincsenek barátai, csak érdekei!" Khm... |
|
Jethro Tull |
|
Mi, akik fogadtuk a türkmén komcsidiktátort? Hogy nem sül ki a szemünk |
|
hulot |
|
Úgy látom, az alatt a "bemondott" 68 éved alatt nem tanultál meg emberként kommunikálni, de sebaj. A helyzet viszont az, hogy csak röhögök rajtad.
|
|
keresztkem |
|
Az "önök", azok önök vérkommunisták és önök takony genyó szar liberálisok,VILÁGOS? k.k. |
|
hulot |
|
Kik az az "önök", amire újra és újra utalni próbálsz, fiam?
|
|
keresztkem |
|
Hijjába no! MI MINDENT NAGYON JÓL CSINÁLUNK, önök meg mindent nagyon vacakul.Ez mán' így megyen. Amit mi csinálunk--az teccik-nem teccik valakiknek MINDÉG JÓ! Amit önök az rossz! Alaptétel: HA KETTEN UGYANAZT CSINÁLJÁK AZ NEM UGYANAZ!(régi nagyigazság!) k.k.
|
|
|
mpd |
|
Szevva Józsikám!! Én meg Bem apó vagyok! |
|
hulot |
|
Szóval akkor csak 24 éves vagy, kedves onokám. Hát Isten éltessen, még vagy hatvan évig! (Akkor miért dicsekedtél a 68-cal?!!!)
|
|
keresztkem |
|
Én meg maga vagyok Joszif Visszarionovics Sztalin 24 éves korral a NAGY TANITÓ--oszt' mégse' dicsexek vélle.Úgyhogy itt csak én nyugtatgathatok meg bárkit is. k.k. |
|
hulot |
|
Csak nyugalom, fiam, én 88 éves vagyok.
|
|
keresztkem |
|
Hogy ki és mi vagyok, AZT ÉN MONDOM MEG S NEM EGY ILYEN NULLÁTÓL IS KEVESEBB NIEMAND ÉS SZEMÉTEMBER mint ön. 68 évesen pedig "eccse" önnek a RADAI ROSSEB! k.k. |
|
Jethro Tull |
|
Csak rácsodálkozom néha a dolgokra, mint a cirkuszban a törpére, hogy jé, ilyen is van? |
|
hulot |
|
"Mert ha abban, akkor újra kellene születned."
Vagy neked.
|
|