Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
Én is mackó vagyok, sz'al én is nyerek. És iszom egy (két) Pilsner Urquell söröcskét ... Most.
|
|
pandala |
|
(( A pesszimiskák végső menedéke a zivás! )) |
|
glens |
|
Türelem. A halottak száma a két héttel ezelőtti fertőzöttek számával arányos. |
|
glens |
|
A mai adatok: 2 837 új, regisztrált fertőzött, és újabb 272 halott. Az aktív fertőzöttek száma 272 974, 2 050 a gyógyultak száma. 10 818 (+78) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 209 (-40) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 2 969 647 (+69 264) fő kapott első oltást, ez a lakosság 30,40%-a. A második oltást 1 250 582 (+33 324) fő kapta meg (12,80%).
Holnap meglesz a 3 millió első oltás, ebben Mackó lesz a győztes. A 1,5 millió második oltás kétesélyes, Mackó vagy Pandala a nyerő. (Én mindenképp nyerek, mert iszom az egészségetekre Paulus Rajnai Rizlinget )
Emlékeztetőül a tippek:
NÉV: 1. oltás 2.oltás 3.000.000 1.500.000 __________________________________ mackó 04.15. 04.21. glens 04.21. 04.22 pandala 04.17 04.16
|
|
tiszavirág |
|
2021.04.12.
23708. nõ 88 éves pitvarfibrilláció, szívbetegség, magasvérnyomás-betegség
291 új halott
Őrjítő. Ennek már soha nem lesz vége.
|
|
mackó |
|
Ja. A DK most éppen a momentummal összefogva azon rugózik, hogy ne higgyünk a kormánypropagandának, mert csak minden tizedik magyar védett. Megkérdezném tőlük, hogy akkor mit saccolnak, ha ők kormányoznának, s nem lenne csak az EU-s beszerzés vakcinákból, mennyi is lenne ez a szám. Nyilván 100%. |
|
glens |
|
Így 12,46% és 29,69% jött ki. (Elütés, jobbra húz a kezem is.) |
|
|
glens |
|
Én a Worldometers oldalról szereztem be (mint a többi adat nagy részét is), a táblázat utolsó oszlopában 9.641.234 szerepel. Valószínűleg a tiéd a helyes, javítottam, köszi. Így 23,46% és 29,69% jött ki. (Csodálkoztam, hogy miért 29%-ot mond Cecília. )
|
|
mackó |
|
Nagy jelentősége nincs, de a táblázatom szerint 29,68% a teljes lakosságra vetített első oltáson átesettek aránya, valamint 12,46% a második oltást is megkapóké. Én a 9.769.536-os népességi adattal számolok a KSH kimutatása szerint. |
|
glens |
|
A mai adatok: 5 077 új, regisztrált fertőzött, és újabb 291 halott. Az aktív fertőzöttek száma 272 459, 2 680 a gyógyultak száma. 10 740 (+256) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 249 (-41) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 2 900 383 (+64 489) fő kapott első oltást, ez a lakosság 30,08%-a. A második oltást 1 217 258 (+19 573) fő kapta meg (12,63%).
Sajnos, nőtt a kórházban ápoltak száma, de ez talán a vasárnapnak volt köszönhető.
|
|
pandala |
|
Nem szerencsés, hogyha egy ilyen az orron keresztül bekerül a tüdőbe! ....
Ahh, ezek azok akik azt a "szuper vakcinát" is fejlesztik .. "A sejtimmunitás Szkvorcova szerint akár 13-17 évig is eltarthat. A vakcina klinikai tesztelésének összevont első és második szakasza a tervek szerint júliusban kezdődik." |
|
glens |
|
Béke lesz, hölgyeim és uraim. jön a МИР 19! Jön a koronavírus elleni gyógyszer
Tartok tőle, hogy a kép nem nagyon illeszkedik a hírhez: a fertőzés megelőzésére és gyógyítására szolgál egyaránt, és az orron át vagy belégzés útján juttatható be a szervezetbe
|
|
|
gajo |
|
Persze! Most a kutat keresem! Neked! Nem kell nehezék! Kőagyú! |
|
|
tiszavirág |
|
02021.04.11.
23417. férfi 75 éves krónikus obstruktív tüdõbetegség, cukorbetegség, szívbetegség
206 új halott
|
|
pandala |
|
Bármit bevetnek, amivel úgy gondolják h lassítható a folyamat, vagy esteleg, amibe "belebukhat" a kormányzat .. ( Nyakunkon maradó keleti vakcinák, pölö. ) |
|
pandala |
|
( Na mer' azé', az valószínű, hogy némileg "rá kell szorítani" a népeket a keleti vakcinákra .... És, ezt a regisztrációval, valamelyest, azé' lehet szabályozni, szvsz. ....satöbbi ) |
|
pandala |
|
(( Nekem, sajnos, van ezzel kapcsolatban is egy 'szönyű' gyanum, most is azon fáradoznak hogy valahogy "fuccsítsák" (sic) a keleti vakcina vonalat ... mindegy milyen áron!! .. )) |
|
glens |
|
Világelsők vagyunk továbbra is az oltások számában. Persze, ez az ellenzéknek nem tetszik, azt harsogják, hogy oltsunk regisztráció nélkül. Csak pl. az nem teljesen világos, hogy akkor milyen logika szerint osszák szét az vakcinákat? Most a körzeti orvos javasol vakcinát, akkor hogy képzelik? Karácsony szerint példát kell venni a németektől (a németek oltási sebessége a fele sincs a miénknek...) Ökrök. Ha ezek egyszer megkaparintják a hatalmat, akkor a káoszt csinálnának, hogy utána évekig tartana megint sínre rakni az országot.
|
|
pandala |
|
Talán még a jövőhét kritikus lehet, némileg, a 4-napos ünnep kapcsán, de lehet hogy nem biztos! .. |
|
glens |
|
Talán reménykedhetünk egy kicsit:
|
|