Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.04.04.
21715. Férfi 92 éves daganatos megbetegedés, tüdõbetegség
211 új halott
|
|
glens |
|
A mai adatok: 6 566 új, regisztrált fertőzött, és újabb 211 halott. Az aktív fertőzöttek száma 247 292, 1 371 a gyógyultak száma. 11 571 (+188) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 440 (+3) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 2 312 501 (+76 770) fő kapott első oltást, ez a lakosság 23,98%-a. A második oltást 905 117 (+14 115) fő kapta meg (9,39%).
|
|
glens |
|
Összesen hat megyében növekedtek az esetszámok, a többiben csökkentek. Talán alakul valami...
|
|
glens |
|
Teljesen hasonlót csináltam én is excelben. Csak nálam beállítható volt, hogy hány nap várakozás után kapnak oltást, meddig tart a fertőzés, ill. oltás utáni immunitás. Halottak nem keletkeztek nálam, de az torzítja a legkevésbé a szimulációt. |
|
|
|
pandala |
|
Jó lenne tudni, hogy vajon hányan lehetnek ténylegesen valamelyest védettek a betegségen való átesés okán... és persze, hogy ebból mennyi fog "átlapolódni" az oltottakkal... ( Jelenleg, ha jól tudom, aki 3 hónapnál nem régebben volt beteg, azt pl. nem oltják még. ) |
|
pandala |
|
Nem kőbevésett számok ezek... Amúgy, jelenleg cca 3.7 millió a regisztráltak száma, ami tkp. már nagyon közel van a felnőtt lakosság 60%-hoz! ... + akik átestek, és/de azért nem oltakoznak ... sz'al 70%-os védettség is összejöhet még akár, a jelenlegi számok mellett is .. Jön majd még két vakcina típus is plusszban. Sz'al, nem reménytelen, szerintem .. |
|
tiszavirág |
|
2021.04.03.
21504. Férfi 82 éves hörghurut, tüdõbetegség, májbetegség, cukorbetegség
242 új halott
Korábban valahol azt olvastam, minimum 60%- s átoltottságra van szükség a nyájimmunitás eléréséhez. Később ezt felemelték 70%- ra. Szerintetek ebben az országban, ezekkel a lakosokkal, el lehet érni ezt az átoltottságot?
|
|
pandala |
|
Nincs azzal baj, tehát akkor az 166 ezer. Gromek!! |
|
glens |
|
Hülye vagyok, hogy mindent kétszer mondok, mindent kétszer mondok? |
|
glens |
|
Azt ígérte ma reggel Orbán Viktor, hogy 83 ezren kapnak ma oltást. |
|
glens |
|
Azt ígérte ma reggel Orbán Viktor, hogy 83 ezren kapnak ma oltást. |
|
pandala |
|
Naja, én inkább arra gondoltam, hogy talán még ők se gondolták, hogy ilyen hamar "dőlhetnek a rekordok" .... De, gondolom, be van készítve néhány kevésbé veszélyes, inkább "lélektani jellegű" könnyítés .. |
|
pandala |
|
Akkor, Te nyersz, mindenképpen!! |
|
glens |
|
A nyitnikéket fokozatosra mondta. Ha pl. a kijárási tilalmat meghosszabbítják, és az üzletek nyitvatartási ideje megnő - de áttérnek négyzetméter alapra -, akkor ennek nincs veszélye, szerintem. Mondjuk ez nyitnivilágoskék lenne. |
|
glens |
|
A mai adatok: 8 637 új, regisztrált fertőzött, és újabb 242 halott. Az aktív fertőzöttek száma 242 308, 2 231 a gyógyultak száma. 11 383 (-364) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 437 (-30) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 2 235 731 (+79 051) fő kapott első oltást, ez a lakosság 23,19%-a. A második oltást 891 002 (+27 807) fő kapta meg (9,24%).
Nagyon jó az oltási sebesség, csak egyen elég vakcina.
|
|
mackó |
|
Tippeléshez: már elhasználtátok az enyémet, így most csöndben maradok... |
|
|
tiszavirág |
|
2021.04.02.
21262. Nõ 91 éves szívritmuszavar, daganatos megbetegedés
267 új halott
Szegény Pali bácsi is elment, tőle szoktuk venni a piacon a gombát. Pár nappal ezelőtt már nem volt a standján, tegnap, az elárusító helyén volt egy szál virág és egy mécses.
Nyugodjon békében!
|
|
pandala |
|
Na, ha bejönnek a tippjeink, akkor ha jól értem, Viktor "bajban lesz", az igérete miatt... mert elvileg "nyitnikék", de még nem szabadna, szvsz ....
|
|
pandala |
|
Na, akkor a tippem, todományosan... :-)
1. tipp: április 6. 2. tipp: április 6. |
|
pandala |
|
Nahát.... gondolom, tényleg a tanárok oltása emelte meg .. Három millió.. na az már egy elég szép szám. Köszönöm a nyereményt, este bemegyek érte a boltba.. Úgytom, ma is nyitva vannak 7-ig .. :-)) |
|