Téma: Ki lesz az USA elnöke? |
|
|
|
|
mackó |
|
Rövidesen megtudjuk ... Legalábbis lesz egy újabb referencia. |
|
tiszavirág |
|
Én is azért csodálkoztam rá a hírre, mert szerintem is a két rettenetesen primitív közül a nő áll nyerésre. Pusztán csak kíváncsi vagyok, hogy a tévedhetetlen jósnak igaza lesz-e? Ha véletlenül igaza lesz, akkor valóban jó lehet az a módszer, amit kitalált.
|
|
mackó |
|
Nem akarok én kötözködni, de Paul, a polip is tévedett már, utána hamarosan ki is múlt szegény.
Meggyőződésem, hogy a két legrosszabb közül utcahosszal győz a szakszofonné. S nem azért, mert jobb lenne, vagy mert a "tömeg" őt akarná, hanem azért, mert a demokrácia és a végtelen lehetőségek hazájában egyelőbbek a balliberálisok. Kettősmérce is csak akkor van, amikor a ballibb oldalnak nem tetszik valami. Így aztán a "mértékadó" médiumok éppoly egyoldalúak, mint nálunk. Magyar Hírlap elnyomása, ellehetetlenítése megengedett, nemzetközi sajtó ingerküszöb alatt. A Néphazugság gazdasági csődje a demokrácia megcsúfolása, diktátum, nem mellesleg a nemzetközi sajtó biztosítéka keverve ... |
|
|
|
Late Devonian |
|
Az a baj, hogy nem is igazán akarunk semmit. Csak elpusztítani a Földet...
|
|
negyven rabló |
|
Naszóval! A jelen helyzet szerint nagyjából 7,5 milliárd a Föld népessége. Ebből kb. 2 vagy 2,5 milliárd a fehér, keresztény lakosság. Európában és környezetében nagyjából 700 millió él. Mit is akarunk? Ha egyáltalán akarnánk! |
|
|
negyven rabló |
|
Idézet: Az örökélet nem örök öregség, hanem örök fiatalság ! Nix nyugdíjba gehen !
Hm... Ez ugyan nem igaz, de jól hangzik. Támogatom! |
|
|
Rendes Kis |
|
Nun, halte für ein Moment, bitte ! Az örökélet nem örök öregség, hanem örök fiatalság ! Nix nyugdíjba gehen ! |
|
gajo |
|
/Rk-nak engedélyeztem még 99960 évet/. |
|
mackó |
|
Nana! Akkor a nyugdíjra semmi szükség. |
|
Late Devonian |
|
nem tudhatjuk, lehet h mindig lenne utánpótlás... már most is többen vagyunk mint hét milliárd és, gondolom, örök élete nem lehetne mindenkinek, csak a "jóknak" ..
|
|
gajo |
|
No, ezért sem jó az örök élet. |
|
Late Devonian |
|
ááá, én csak drukkolok, hogy legyenek majd akik kitermelik a nyugdíjunkat ...
|
|
|
Late Devonian |
|
milyen szép lesz, amikor Hillary és Angela összeül, hogy megtárgyalja h hány fekete amerikait vesz át Európa ....
|
|
gajo |
|
Félek én bármelyikük győzelmétől.... |
|
mackó |
|
Van egy sanda gyanúm, hogy Clintonné utcahosszal győz. Nem azért, mert alkalmas a pozícióra, hanem azért, mert a két lehető legrosszabb közül mindig a demokraták győznek. Az USA-ban. |
|
|
gajo |
|
Fogyasztani kell, újra és újra, és menni kell... |
|