Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.03.31.
20737. Férfi 76 éves nem ismert alapbetegség
302 új halott
Ez nagyon durva.
Van köztük alapbetegség nélküli 37 éves.
|
|
glens |
|
A mai adatok: 6 700 új, regisztrált fertőzött, és újabb 302 halott. Az aktív fertőzöttek száma 224 761, 3 971 a gyógyultak száma. 12 346 (-207) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 492 (-37) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 2 011 029 (+90 682) fő kapott első oltást, ez a lakosság 20,86%-a. A második oltást 753 187 (+63 805) fő kapta meg (7,81%).
Az oltási adatok + értékei két napra vonatkoznak. Ezzel az ötödik helyen állunk a világon az oltási sebességben.
|
|
|
|
|
R.András |
|
Elemezzük a járvány tanulságait! A COVID-19 járvány okozta károk enyhítését szolgáló közösségi felajánlások mérését szolgálja új mutatónk, a Felajánlásmérő. Ennek kapcsán mini interjú sorozatot indítottunk a felajánlókkal. A sorozat huszadik részében Végvári Lajossal, az algoritmus- és szoftverfejlesztéssel foglalkozó Meditor Általános Fejlesztő Iroda cégvezetőjével, kutató-mérnökkel beszélgettünk. ... https://tokeportal.hu/elemezzuk-a-jarvany-tanulsagait-felajanlasmero-covid19/ |
|
tiszavirág |
|
2021.03.30.
20435. Nõ 71 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
274 új halott
|
|
|
glens |
|
Klára március 2-án Tatán járt, 5-én bejelentette, hogy pozitív lett a tesztje. Elég lazán értelmezte a maszkviselés szabályait. Ő megúszta, de Gyűrüs Károly nem, március 22-én koronavírus következtében halt meg. Isten nyugosztalja.
|
|
glens |
|
Én mostanában a szekszárdi Nagy pincészettől vásároltam, meg a Paulus pincészettől. Az utóbbiból egy jelentős dózis érkezett a napokban, nagyon jó boraik vannak. Hozzám most Olaszrizling, Rajnai rizling, Zenit, Sauvignon Blanc, Generosa, Chardonnay és Red (ez egy nagyon jól eltalált vörös cuvée) érkezett, úgyhogy van bőven eloltandó vakcina. |
|
pandala |
|
Most nincs itthon semmilyen... de már aktuális egy beszerzés .. Gere-Shubert, Merlot 2018-at szoktam az utóbbi időben venni, van itt egy kis bolt, ahol általába az van .. Fincsi. |
|
glens |
|
Akkor az Szovinyon lehet, az a gyakoribb. |
|
glens |
|
Köszi!
A mai adatok: 4 609 új, regisztrált fertőzött, és újabb 274 halott. Az aktív fertőzöttek száma 222 334, 3 003 a gyógyultak száma. 12 553 (+262) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 529 (+32) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig ? ??? ??? (+?? ??) fő kapott első oltást, ez a lakosság 19,92% + ?,??%-a. A második oltást ??? ??? (+?? ???) fő kapta meg (7,15% + ?,??%).
|
|
|
glens |
|
Szovinyon vagy Fran?
|
|
|
pandala |
|
Jött Pfizer, Moderna is .... |
|
|
mackó |
|
Gratulálok, egészségedre! |
|
glens |
|
Na, akkor az egészségetekre iszom egy pohár szekszárdi kékfrankost. |
|
glens |
|
Nem közölték még mindig az oltási adatokat, de valószínűleg én nyertem az első oltási tippel, mert azt mondják, hogy most lépik át a 2 milliót az első oltásokkal.
A új fertőzöttek (4609) és az elhunytak számát (274) már tudjuk. Volt egy utalás a tájékoztatóban, hogy folyamatosan támadják a szervereket, lehet, hogy emiatt nincsenek még pontos oltási adatok. |
|
pandala |
|
Viszont, nyertél.
"Ezekben az órákban átlépjük a 2 millió beoltottat
2021. március 30. - 12:11
Folyamatosan zajlik az oltás, ezekben az órákban átlépjük a 2 millió beoltottat. A brit vírusmutáns nagyon gyorsan terjed, jelentősen nő az aktív fertőzöttek és a kórházi betegek száma, ezért a korlátozások továbbra is érvényben vannak. Kérjük, hogy tartsák be az óvintézkedéseket! 4609 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 645 733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 274 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 20 435 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 402 964 fő, de az aktív fertőzöttek száma is már 222 334 főre emelkedett.12 553 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1529-en vannak lélegeztetőgépen. Az oltási program rendben, ütemezetten zajlik, Magyarország a második az uniós oltási ranglistán. A magyar lakosság átoltottsága elérte a 19,7%-ot szemben a 10,6%-os uniós átlaggal. A veszélyeztetettségük miatt továbbra is a regisztrált idősek oltása van elől a sorban. A kórházi oltópontokon Pfizerrel, a háziorvosoknál Sinopharmmal, AstraZenecával, és Modernával folytatódik az oltás. Ezen a héten elkezdődik a már korábban regisztrált óvodai és iskolai dolgozók kampányszerű oltása is. Ma újabb szállítmányok érkeznek a Pfizer és a Szputnyik vakcinákból." https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210330/koronavirus-magyarorszagon-peldatl ...
Orbán egy lúzer ..
|
|
glens |
|
Ja, hogy éjfél után írtam... az nálam még tegnapnak számít. Viszont még nincsenek adatok, feszítik a húrt a versenyünk miatt.
|
|