Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
glens |
|
Nem akarok a veszekedésetekbe beleszólni, de nem te kérdezted, hogy "Az adatainkat akarják megszerezni?"
Pontosan kire gondoltál? Kik akarják az adatokat megszerezni?
|
|
glens |
|
Na, két időpontra kellene tippelni: 1. Melyik napon érjük el a 2. milliót az első oltással; 2. Melyik napon érjük el a 3. milliót az 1+2 oltással. (Az adatokat másnap közlik.)
A tippjeim: 1: március 30. 2. április 3. |
|
gajo |
|
Tegnap valami szakértő /csak megütötte a tv-ből a fülemet/ már napi 500 halottat vizionált. A 275 is nagyon sok! Szvsz nem lépi túl a 300-at. |
|
gajo |
|
Szerencsétlen hisztérika!
Természetesen a Mandíner közölte linkre gondoltam!
Freud - Kubatov! Freud - lista!
|
|
glens |
|
A mai adatok: 11 265 új, regisztrált fertőzött, és újabb 275 halott. Az aktív fertőzöttek száma 202 799, 4 744 a gyógyultak száma. 11 823 (+18) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 480 (+13) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 1 803 533 (+56 014) fő kapott első oltást, ez a lakosság 18,70%-a. A második oltást 594 662 (+70 058) fő kapta meg (6,17%).
Tegnap 126 072 embert oltottak be összesen. Természetesen kaotikusan.
|
|
pandala |
|
Tegnap "erős" nap volt oltakozásban... megint 100000 nagyságrendben sikerült oltani 1 nap alatt ...
valamint,
"400 ezer vakcina van kint, amivel oltunk, az oltottak száma elérte az 1,8 milliót, majdnem 600 ezren pedig a második oltást is megkapták. Van 250 ezer Szputnyik-vakcinánk a raktárakban, melyek ellenőrzésre várnak, ez időnként több napot vagy hetet is igénybe vehet. Van további 517 ezer vakcinánk, ami a második oltásra vár."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210326/orban-viktor-kesobb-zarhatnak-a-bo ...
Na, lehet tippelni a 3. milliomodik oltás napjára! .. Saccperkábé a 2.4 milliónál tartunk, a másodikat is beleszámítva .. |
|
|
|
glens |
|
Hát, ez az. Nem nekem kellene ezzel harcolni, hanem a politikusoknak. |
|
glens |
|
Nem olvastam. De már a járvány kezdete óta ezt próbálom újra és újra világossá tenni. Egyszerre vagyok Don Quijote és Sziszfusz.
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Há' persze! A tiédet biztosan. Maga Kubatov akarja. Kubatov- lista, Kubatov- lista, Kubatov lista, Kubatov- lista, Kubatov- lista, Kubatov lista, Kubatov- lista, Kubatov- lista, Kubatov lista, Kubatov- lista, Kubatov- lista, Kubatov- lista, Kubatov- lista, Kubatov- lista, Kubatov lista, Kubatov- lista, Kubatov- lista, Kubatov- lista. |
|
|
gajo |
|
Miért? Nem ketten voltunk?? Akkor esetleg a vizünket! |
|
pandala |
|
Perszehogy!! És Áder meg, a vizedet akarja eladni, ugye!?? .... :-DD |
|
gajo |
|