Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
gajo |
|
Én? Sajnos a tudatod mákszemnyire szűkült! |
|
pandala |
|
S ki tudja, lassan már minden az, tán még a koporsó(szeg) is .. |
|
pandala |
|
Hehe, akkor te lennél a legelső, aki elkezdené ordibálni az O1G-t!! :-DD Sapka.
|
|
pandala |
|
Naja, sz'al, akkor nincs nagy ellentmondás.. Régen a SZU-ból jött minden frankóság, most meg az USA-ból.... A lényeg, hogy ne legyen saját gondolat, mert azt esetleg konkrétan számon kérhető .. |
|
gajo |
|
Persze figyelmesebbnek kellett volna lennem! Megjegyzem az ilyen oldalakat államilag is szűrhetnék. |
|
glens |
|
Most hallottam mit érdemes mondani annak, aki visszautasítja a kínai vakcinát: jó, ha tudja, hogy a lélegeztetőgép is kínai. |
|
gajo |
|
Nekem megmondta a doki, vagy aláírom a papírt vagy nincs vérátömlesztés, ami azonos a koporsóval. Aláírtam.
És ne legyél rosszindulatú, értetlen! |
|
gajo |
|
Igen, felkéne gyújtani a szerverüket! |
|
gajo |
|
Igazad van! Már alább jeleztem valahol, hogy a net a hazugságok tárháza lett. |
|
gajo |
|
Nekem is úgy tűnik! |
|
|
glens |
|
Két kattintás: az ERODIUM cég tulajdonosa Eredics András. Édesapja, Eredics Imre az MSZP győri elnöke.
Rohadt, szemét banda. Fel kellene jelenteni. |
|
glens |
|
A mai adatok: 9 637 új, regisztrált fertőzött, és újabb 272 halott. Az aktív fertőzöttek száma 196 553, 5 763 a gyógyultak száma. 11 760 (-45) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 467 (+44) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 1 747 519 (+51 409) fő kapott első oltást, ez a lakosság 18,12%-a. A második oltást 524 604 (+30 084) fő kapta meg (5,44%).
Nagyon sok a fertőzött és a halott. Jó hír, hogy sokan megkapták az oltást, és hogy a kórházba kerültek száma csökkent. Iszonyú terhelés van most az egészségügyi dolgozókon, le a kalappal előttük.
|
|
|
|
glens |
|
Csak hát nem ez a hivatalos. Én letöltöttem a hivatalos oldalról, kitöltöttem, aláírtam, a háziorvos elfogadta és beoltott. (Holnap kapom a másodikat.) |
|
tiszavirág |
|
Műtét előtt is aláíratnak egy dokumentumot az emberrel. Vajon volt már olyan, hogy valaki azt megtagadta? Mi lett vele?
Vagy 3 oldalas egy gyógyszer tájékoztatója. Minden ijesztő dolog van benne, mégis mindenki marékszámra eszi, az a neve, hogy Algopyrin.
|
|
pandala |
|
Ez az erodium.hu valami szolgáltató cég, mely az orvosi praxisoknak ad 'adminisztratív' szolgáltatást, bejelentkezéshez satöbbi .... És most beszálltak az "oltásszervezésbe". Gondolom, azzal a kiegészítéssel elvileg az orvosi praxisokat vélik védeni .. / Lehet, h ez valami amerikai módi. Mer' ott van az, hogy a kuncsaftok minden xarért peperelhetik az orvosokat :-( / |
|
|
glens |
|
Ha ez nem igaz, akkor viszont tényleg aljasság ilyet terjeszteni. |
|
glens |
|
Én meg bevettem. De így is aláírtam volna.
Más: Az AZ-re azt írják, nem hatásos a délafrikai mutáns ellen:
AstraZeneca Troubles Continue as Study Shows Ineffectiveness Against South African Variant [...] The researchers wrote, “The lack of efficacy against the B.1.351 variant should be considered in the context of the 75% efficacy…in preventing mild-to-moderate COVID-19 with onset at least 14 days after even a single dose of [the AstraZeneca] vaccine that was observed before the B.1.351 variant emerged in South Africa.” [...] |
|
|
|