Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
Ez az erodium.hu valami szolgáltató cég, mely az orvosi praxisoknak ad 'adminisztratív' szolgáltatást, bejelentkezéshez satöbbi .... És most beszálltak az "oltásszervezésbe". Gondolom, azzal a kiegészítéssel elvileg az orvosi praxisokat vélik védeni .. / Lehet, h ez valami amerikai módi. Mer' ott van az, hogy a kuncsaftok minden xarért peperelhetik az orvosokat :-( / |
|
|
glens |
|
Ha ez nem igaz, akkor viszont tényleg aljasság ilyet terjeszteni. |
|
glens |
|
Én meg bevettem. De így is aláírtam volna.
Más: Az AZ-re azt írják, nem hatásos a délafrikai mutáns ellen:
AstraZeneca Troubles Continue as Study Shows Ineffectiveness Against South African Variant [...] The researchers wrote, “The lack of efficacy against the B.1.351 variant should be considered in the context of the 75% efficacy…in preventing mild-to-moderate COVID-19 with onset at least 14 days after even a single dose of [the AstraZeneca] vaccine that was observed before the B.1.351 variant emerged in South Africa.” [...] |
|
|
|
|
|
glens |
|
Kényszerítettek, hogy aláírd? Mert akkor tényleg az.
|
|
gajo |
|
Alulírott önként, befolyástól mentesen hozzájárulok a COVID-19 elleni vakcina beadásához. Az oltást követően, esetenként allergiás reakció léphet fel, ezért 30 percig még a helyszínen tartózkodom. Ha ez idő előtt távozom, az saját felelősségemre történik. Tudomásul veszem, hogy az oltás nem kötelező, ezért a kockázatot vállalom. Tudomásom veszem, hogy új típusú a fertőzés és az oltással kapcsolatosan eddig kevés a tapasztalat, ezért oltóorvosom felé minden esetleges későbbi kártérítési igényemről lemondok.
Az aljasság legfelső szintje! |
|
|
|
pandala |
|
Nem kell elhinned. Magad is ellenőrizheted az itt benn levő kép méretét!! Az nem változott meg, csak az itteni megjelenítésnél méreteződik át. R.K. beletette a hsz.-be a kábé "|800" értéket ... |
|
glens |
|
Igen, ez még sokat nem jelent, sajnos. |
|
gajo |
|
Én RK. rendszerével méretezek és "számolok", ha gondolod valahová benyomok egy 1200-as képet, aztán hasonlítgathatsz! |
|
pandala |
|
Tényleg minden "kapaszkodójuk" eltűnik már lassan .... / De sajnos pillanatnyilag a napi halottak magas száma még "jó játék" nekik :-( / |
|
pandala |
|
Cilike is említette, de felhívta a figyelmet, hogy csak nagyon módjával kell optimistának lenni, mert ez csak nagyon kismértékben ad támpontot a járvány dinamikájára nézve .. |
|
pandala |
|
( Az a kép 1200-as. Még most is. De gondolom, Rendes Kis belebütykölte már itt a hozzászólásba a megjelenítési átméretezést. ) |
|
gajo |
|
Az egy kb. 800-as kép volt Simán befér. De! a kedvedért majd 600-ra, vagy kisebbre kicsinyítek mindent!
Szégyellném is ha nem lennék kellemetlen muki! |
|
tiszavirág |
|
2021.03.24.
18952. nõ 71 éves magasvérnyomás-betegség
249 új halott
|
|
tiszavirág |
|
Ha lekicsinyítem az oldalt, akkor belefér a képernyőbe, de utálom a kicsi betűket olvasni. Egy szó, mint száz, túlméretezett képet nyomtál be, máskor ne tedd, enélkül is kellemetlen muki vagy.
|
|
|
glens |
|
Fertőződhetsz. A vakcina hatékonysága azt jelenti, hogy mennyi az esélyed, hogy elkerüld a megfertőződést. Ha mégis megfertőződsz, akkor enyhe lefolyású lesz, és - mivel a vírusok koncentrációja kisebb lesz benned - kisebb valószínűséggel adod tovább. Azt, hogy a lélegeztetőgéped elkerüld, arra 100% biztonságot nyújt mindegyik. (Nem vagyok orvos, de ezt mondta eddig minden hozzáértő.) |
|