Téma: Olvastátok? (csak erős idegzetűeknek !) |
|
Békáscity |
|
most hallom épp hogy Furcsány elvtársék mennek feljelentgetni brükszellesbe megint a reklámadó miatt... De tényleg : miért fáj már ennyire hogy adót kell fizetniük- mint akárki másnak ? |
|
|
|
hulot |
|
"Te most honnan bukkantál elő bakker?"
Most léptem ki a Fideszből.
|
|
mpd |
|
Te most honnan bukkantál elő bakker? Most hogy kritizáljam a kormányt, veled kerüljek egy platformra? Azt azér mégse..... Hajrá fidesz!!!! |
|
|
|
hulot |
|
Apropó! Úgy látszik ez a "zombizás" az teljes szókincsed.
|
|
hulot |
|
Nyomd csak a süketet, piszkafaelméjűkém!
|
|
panda |
|
mi vann, zombi, felébredté'?
mpd hozzászólását. elolvastam, ja.
|
|
hulot |
|
Örülök, hogy elolvastad, pötyike.
|
|
panda |
|
áááá, hullott elvtárs csak a népér' aggódik, a világforradalomban hívők má' csak ilyenek .. |
|
|
|
|
mpd |
|
Hát ezek a magyarok..... pedig tudhatnák, hogy létezik ám az IGAZI kiválasztott nép, valódi kultúr- és intellektuális fölénnyel; és valójában ők azok, akiket ezer év óta mindig üldöznek. Hiába irtják ki szorgalmasan a környező népeket, mindig akad aki üldözze őket. |
|
Békáscity |
|
nicsak a kis méregZöldek ... A Greenpeace-nél eltőzsdézték az adakozók pénzét (index.hu) |
|
|
|
hulot |
|
Te kezdted, cuncimókus, a személyeskedést...mint mindig. Úgyhogy, ha zavarlak, ne reagálj.
Persze te nem bírod ezt ki.
|
|
tiszavirág |
|
Attól ugyan nem. Különben is inkább szorulásos vagyok, ha már a témádnál vagyunk.
Menj Isten hírével, foglalkozz a szintedhez való témákkal, úgy mint fosás, szarás és más hasonló.
|
|
hulot |
|
Fosol a valóságtól, bambuci.
|
|
tiszavirág |
|
Rólam biztosan nem, mert a böffenetedben egyáltalán nem ismertem magamra.
De mivel mindenki magából indul ki, hát ezt a sok baromságot csak magadról írhattad.
|
|
|
|