Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Cirus |
|
Csirkemellkockák zöldséges rizzsel. |
|
|
mamácska |
|
Ma pedig sütőtök krémleves és sült csirke lesz ebédre zöldséges rizzsel és salátával. |
|
mamácska |
|
Ma tejfölös krumplileves és sajtos tészta lesz ebédre. |
|
mamácska |
|
Sajnos lassú a javulás! Egy hete kínlódok vele, még mindig nem érzek ízeket,szagokat. És ez a fránya köhögés!!!!
Nálunk ma paradicsomleves lesz és rántott sajt vajon párolt zöldségekkel ebédre. |
|
Cirus |
|
Remélem, a hét végére már teljesen felépülsz!
Ma csirkével töltött pie lesz (levelestészta). |
|
mamácska |
|
Köszönöm, egy fokkal jobban vagyok! De csak egy fokkal.... Aludni még mindig nem tudok és köhögök nagyon, stb. A húsleves jót tesz,de változatlanul nincs étvágyam, és nem érzek ízeket, szagokat. Mára grillcsirke lesz salátával ebédre. |
|
Cirus |
|
Jobbulást Mamácska!! (Ugyanazt ettem, mint tegnap..) |
|
Omniscient |
|
- Mit esznek a magyar kannibálok? - Papp Ritás krumplit. |
|
mpd |
|
Te tavaly is benne voltál.... vagy az Békásmama vót? |
|
mamácska |
|
Nálunk húsleves lesz és töltött paprika ebédre. Iszonyatosan elkapott ez a fránya vírus, szombat óta fekszem 39 fokos lázzal. Nem érzek semmiféle ízt és nincs étvágyam sem. Ezért nekem csak a húsleves marad, az a gyógyszer most. |
|
|
Cirus |
|
Neem, az teljesen más! |
|
|
Cirus |
|
Nem tudom, minek nevezzem a mai ebédet. Maradék csirkemell felkockázva. Répa lereszelve, kukorica és zöldhagyma kicsit megpirítva, kókusztejjel és currypasztával és üvegtésztával összeforgatva. Maradékok diadala |
|
mamácska |
|
Ma nálunk zöldbableves lesz és rántott sajt rizzsel ebédre. |
|
Cirus |
|
Nekem anyukám szokott paprikás krumplit főzni, én magunknak ritkán csinálok. Pörköltet viszont rendelt a férj megint
Én sem szoktam sokat piszmogni, általában a hét végén előkészítek mindent, ha olyan, meg is főzöm, bepácolom a húst stb. Hét közben így csak egy köretet kell összedobni, vagy kisütni a húst.
(A rizst nem tudom megenni hozzáadott zöldség nélkül, a zöldborsót a mélyhűtőben elfelejtettem, így lett kelkáposzta, amúgy finom ) |
|
Rendes Kis |
|
Bocsánat, azt akartam írni, hogy "magamfajta" |
|
schlempe |
|
Hááigen. Itten a többijeknek KÉK VÉR CSÖRGEDEZ' az ereikbe'. |
|
mamácska |
|
Szoktunk paprikás krumplit is főzni,bár nem túl gyakran, ez igaz! Én is nagyon szeretem az egyszerű kajákat,amivel nem kell sokat bíbelődni a konyhában. És a magyar ízeket is nagyon szeretjük, de igyekszem változatosan főzni! |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos csak ritkán jutok hozzá. Pedig azt a magafajta mucsai parasztok is kedvelik. |
|
mpd |
|
Tény és való, hogy nem szeretem. |
|
schlempe |
|
Itten KÖZÖNSÉGES PAPRIKÁSKRUMPLIT soha nem eszik senki? Hiába assztat csak mi hóttprolik szeressük.... |
|
mpd |
|
Paprikás sajt sajtos kiflivel, Túró Rudi és SPAR Multivitamin lötty. |
|
Rendes Kis |
|
Mint a fiam, aki Hawaii pizzát szokott kérni, ananász nélkül ... |
|