Téma: Mi épül, mit adtak át? |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Hallottatok valamelyik függetlenobjektív fake news gyárban egyetlen mondatot is arról, hogy Mészáros Lőrinc cége hidat épített a Dunán? Mert én erről egy mukkot sem hallottam.
https://www.youtube.com/watch?v=lxLyMiBbEHc
Nem lehet, hogy az a baj, hogy az állandóan szidott Mészáros Lőrinc- féle konzorciumon kívül nincs ma Magyarországon még egy magyar konzorcium, amelyik szakértő módon fel tudná újítani a Lánchidat? Furán nézne ki, ha Kamugeriék közbeszerzését Mészáros Lőrinc nyerné meg.
|
|
tiszavirág |
|
Kedvelem Nagy Istvánt. Az egyedüli miniszter, aki nem blazírt képpel hallgatja végig a moslék- koalíció undorító felszólalásait, hanem érzelem jelenik meg az arcán és látható felháborodással ingatja a fejét. Amellett pedig serényen dolgozik. Mellesleg pedig, láthatóan ad a külsejére.
|
|
pandala |
|
Idézet: Európa legnagyobb kapacitású kukorica- és napraforgóvetőmag-kutatóbázisát adták át Mezőtúron 11:49 Author: PestiSrácok.hu
Európa legnagyobb kapacitású kukorica- és napraforgóvetőmag-kutatóbázisát építette fel a svájci székhelyű Syngenta Mezőtúron. A 1,5 milliárd forintból megvalósított beruházást csütörtökön adta át az agrárminiszter.
Nagy István a magyar mezőgazdaság “koronaékszerének” nevezte a vetőmag-előállítást, vetőmagtermesztést. A miniszter hozzátette, hogy Magyarország vetőmagágazata évente csaknem 190 milliárd forint értékű árut állít elő, amelynek fele exportra kerül. Nagy kiemelte, hogy csak a folyamatos megújulás képes erősíteni a versenyképességet és biztosítani a jövedelmezőséget. Rendkívül fontos ezért, hogy a nagy nemzetközi cégcsoportok, így a Syngenta is, Magyarországra hozták a kutatás-fejlesztési tevékenységük egy részét, ami a termelésen túl az ország tudományos előrehaladását is segíti – közölte. ....
https://pestisracok.hu/europa-legnagyobb-kapacitasu-kukorica-es-napraforgovet ...
|
|
|
pandala |
|
Kaposvár? Na, akkor biztos h Lamperth Mónika sajátkezűleg építette fel... Valszeg, lemondott még a családi ezüstről is a projekt érdekében...
|
|
tiszavirág |
|
Valszeg bezavart a fényképezőgép ikonja. (De vajon miért?)
Újabb érdekes eset.
|
|
|
pandala |
|
ez nem ződ, tényleg nem! .. ha leállítanak 1, két épületépítést, akkor csudára ződítenek mindent!! a klímakatasztrófának annyi!! anyátokat, azt!! ....
|
|
|
|
pandala |
|
FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT
Felhívás a vidék Magyarországához és a budapestiekhez!
A most már külföldön is elismert és figyelemmel kísért díjat kapott, sikeres „Liget Budapest Projekt” befejezése veszélybe került. A budapestiek döntése értelmében a városnak új vezetése van, akik a folytatást meg akarják akadályozni. Ez a terv óriási lehetőség, talán száz évben egyszer van ilyen, hogy a kultúra, a művészetek területén ilyen maradandót hozzon létre. Budapesten? Igen, de Budapest nem csak a budapestieké, Budapest az egész országé, így ez mindenki javára és hasznára válik, mert Budapest a Nemzet Fővárosa.
Ezért indítom útjára ezt a felhívást. Miért? Mert itt vidéken ismertem meg igazán, hogy mit jelent az embereknek egy ország fővárosa. Budapesten születtem és ott éltem sokáig. 13 éve élek Nagykanizsán. Itt hallottam először a mi fővárosunk kifejezést, amikor egy vonaton utazva a tanító néni az ott ülő gyerekeknek azt mondta, most pedig indulunk és megnézzük a mi Fővárosunkat. Azóta sokszor hallom ezt a kifejezést vidéken és vallom, Budapest a mi Fővárosunk, Budapest a Nemzet Fővárosa. ....
https://www.peticiok.com/felhivas_a_liget_budapest_projekt_megmenteseert
|
|
|
gajo |
|
Huhh! Visszaosztva az mennyi? |
|
|
|
|
|