Téma: Firefox |
|
|
pandala |
|
Szerintem ez max. csak beállítás kérdése. Ilyet nem tud csinálni "önhatalmúlag" semelyik - az opprenccer alatt futó - program. |
|
R.András |
|
Azt hiszem, azt is a Firefox csinálja, hogy elkapkodja a fókuszt az aktív ablaktól. Ez pedig nem pusztán bosszantó, ettől a gép használhatatlanná válik ... Lehet, fájó szívvel meg kell válnom a Ff-tól ...
|
|
pandala |
|
Konzervatív vagyok, a'szem. Mindig problémázom én is a változásoknál, de van amikor később már nem bánom ;-) .... Most még nem érzem jónak ezt .. Pláne úgy h én elég sok tab-ot használok "pinned" módban. Igaz, azért így is kifutok időnként a max.-ból ... ;-))
|
|
R.András |
|
Már megint bosszantanak. A "Minden lap felsorolása" gomb akkor is látszik, ha minden lapfül látszik !
|
|
pandala |
|
Nem igazán jó szerintem a cím, pl. a cikk vége miatt sem :
".... Deckelmann szerint egyébként sem kell a legnagyobb böngészőnek lenni, hiszen a sokszínűség érték. Főleg, ha azt nézzük, hogy a versenytársak – az Operát és a Microsoft Edge-et is beleértve – a Google Chromium böngészőmotorját használják, így a piacon az Apple WebKit és a Firefox Gecko motorja jelentik az egyedüli alternatívát." |
|
|
pandala |
|
Ja várjunk csak, én most már teljesen összekeveredtem .... Neked pont ezzel volt gondod? .... Na mindegy, nekem már mindenhol a 88-as van, kénytelen vagyok ezzel együttélni .......... |
|
pandala |
|
meghallgatták kérésedet!! : a 88.0 verzióba belekerült egy "Open Image in New Tab" menüpont, a jobblikk felpattanó menüben .... |
|
R.András |
|
A másik gépen még megvan a 86-os verzió, még épp időben, amikor már hozzákezdett a frissítés- hez, leállítottam !
|
|
pandala |
|
De ha jól látom, csak akkor ha a "View image" menüpontot is kiválasztom a képre jobbkattintásnál .... |
|
pandala |
|
hümm érdekes, ezt még nem is vettem észre, de megnéztem most egy 87.0-ás verziójú Firefoxban .... De, úgy látom, csak átdolgozták az "Inspect Accessibility Properties" menűpontot, s most abban látszanak a kép infók is .... S ezért feleslegessé vált a közvetlen menűpont ..
|
|
|
Walaki |
|
( SHIT-ALT-D billentyű-kombinációval ki lehet kapcsolni, illetve vissza ... ) |
|
Walaki |
|
Hümmm .... installáltam, féligmeddig 'véletlenül' () egy Firefox extension-t. Ezt : https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/darkreader/ Érdekes, azt csinálja hogy átalakítja az internet-oldalakat úgy h ne legyen bennűk sok "fényes" (főleg háttér) rész, úgy 'védve a szemeket' .... Fura, mert némely oldal elveszíti a jellegzetességét, például ez a fórum is totálisan elveszti a sárgaságát!! ....
|
|
|
|
R.András |
|
Chrome, with 4 times the market share of its nearest competitor (Firefox), is an eight-lane highway to the largest advertising company in the world. Google built it to maximize revenue from your searches and deliver display ads on millions of websites. To monetize every… single… click. And today, there exists no meaningful safety valve on its market dominance.
Beyond Google, the web looks more and more like a feudal system, where the geography of the web has been partitioned off by the Frightful Five. Google, Facebook, Microsoft, Apple and Amazon are our lord and protectors, exacting a royal sum for our online behaviors. We’re the serfs and tenants, providing homage inside their walled fortresses. Noble upstarts are erased or subsumed under their existing order. ... https://medium.com/the-official-unofficial-firefox-blog/browse-against-the-ma ... ... www.facebook.com/Firefox/photos/a.145889545021.235126.14696440021/10158734089 ... |
|
|
|
panda |
|
"Firefox új teljesítménnyel
Mivel ezt megelégeltem gyorsan letöltöttem régi kedvencemet a Tűzrókát (friss verzió: 30.0). Hát az agyam dobtam el mennyivel jobb mint a jelenlegi Chrome (v 35.0.1916.153 m). Győzzön a legjobb!
Nemhogy az integrált fejlesztői része jobb, de átgondoltabb is számomra. De a gyorsasága tényleg mindent visz. Nem mintha a teszteknek hinnék – inkább hiszek a saját szememnek. Viszont ki sem hagyhattam egy gyorstesztet. Mindkét böngésző (Chrome vs. Firefox) legfrissebb verzióját sebességtesztre küldtem.
Az eredmények is alátámasztották a tapasztalataimat.
Chrome szerzett pontszámai: 1217 pont; Firefox: 2515 pont.
Ha nem hiszed, hogy jobb a Firefox, akkor nézd meg magad is ezen a teszt oldalon: FutureMark PeaceKeeper. ...
|
|
Rendes Kis |
|
Nekem is. Szerintem ez a teszt erre a legfrisebb verzióra vonatkozik. |
|
|
mpd |
|
Mi lészen a verziószáma? |
|
|