Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
|
tiszavirág |
|
2021.03.07.
15873. férfi 73 éves húgyhólyag rosszindulatú daganata, magas vérnyomás
108 új halott
|
|
pandala |
|
Bár, mára visszaestünk a 2. pozícióba ... UK nagyon egyenletesen nyomja!! .. )) |
|
pandala |
|
( Mondjuk, én egy kicsit félreértelmeztema a 'versenykiírsát', mert úgy gondoltam, hogy az oltások számáról szól... De, megnéztem most, valójában a beoltottak számáról.. Mindegy, hajrááá! ) |
|
glens |
|
A mai adatok: 6 201 új, regisztrált fertőzött, és újabb 108 halott. Az aktív fertőzöttek száma 114 632, 2 467 a gyógyultak száma. 7 445 (+202) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 778 (+27) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 981 401 (+31 904) fő kapott első oltást, ez a lakosság 10,18%-a. A második oltást 307 573 fő kapta meg (3,19%).
Azt hittem, már túl vagyunk az 1 millión. Na, de ma már biztosan túl leszünk rajta.
Ez a 10% fölötti eredmény már egészen biztató.
|
|
pandala |
|
Ezen a listán pl. már elsők vagyunk, még UK-t is megelőzzük! :
"Number of daily doses required to vaccinate 70 percent of adults by September 22, and the actual date when that target would be reached if the current pace* of vaccination continues." |
|
|
glens |
|
Igen, volt olyan, amikor valakit azért támadtak, mert szombaton gyógyított. (Keresztre is feszítették.) |
|
tiszavirág |
|
Elvileg nem dolgozhatnának a vallásuk miatt, de azért lehet, hogy ott is érvényesül a szükség törvényt bont. |
|
tiszavirág |
|
Minden családtag karanténban van, ahol van egy beteg. Nálunk a családban az apa beteg lett, az anya pár nappal később lett beteg, a két gyerek, akiknek nem voltak tüneteik, ők is karanténban voltak 10 napig. |
|
glens |
|
Még az is lehet, nem tudom, hogy hétvégén ők oltanak-e. |
|
tiszavirág |
|
2021.03.06.
15765. férfi 97 éves magas vérnyomás, vérszegénység
146 új halott
Ennek a szegény öregnek már csak a Covid kellett.
|
|
pandala |
|
szegény moslékellenzék, lassan már "féligazságokat" sem fognak találni amibe kapaszkodhatnának!! .. |
|
pandala |
|
Mingyá' "lenyomjuk" Izraelt!! )) |
|
pandala |
|
Ha jól tudom, ennél azé' "árnyaltabb" a kép. Karanténban tkp. három csoport van, mert az aktív fertőzöttek csoportja is ketté osztható, mivel nem minden fertőzött számít "beteg"nek.
Valamint, úgy tudom, h az egy háztartásban élő "nem beteg" hozzátartozók is karanténban vannak addig amíg le nem telik a 10 nap; vagy esetleg ki nem kerülnek a karanténkötelezettség alól egy negatív PCR teszttel. ....
|
|
glens |
|
7 napos átlagot tekintve lakosságarányosan az 3. helyen vagyunk a világban az oltottak számát tekintve: Katt ide!
Csak Izrael és Chile előz meg bennünket. Köszönet az eü. dolgozóknak és a beszerzőknek! |
|
gajo |
|
Köszönöm! Érthető!
Tehát aki ténylegesen beteg az karanténban van, viszont a velük egy háztartásban élő nem beteg hozzátartozók nincsenek? |
|
|
|
glens |
|
Te fogod nyerni a tippversenyt, ma már 1 millió fölé megyünk. A mai adatok: 7 269 új, regisztrált fertőzött, és újabb 146 halott. Az aktív fertőzöttek száma 111 006, 1 488 a gyógyultak száma. 7 243 (+376) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 751 (+74) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 949 497 (+86 544) fő kapott első oltást, ez a lakosság 9,85%-a. A második oltást 304 880 fő kapta meg (3,160%).
|
|
pandala |
|
Remélem, sikerül ez a hétvégi 400000-es beoltás!! ..... |
|
pandala |
|
Dehogynem írja. Minden nap. "6 867 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 677-en vannak lélegeztetőgépen." https://koronavirus.gov.hu/cikkek/tobb-mint-862-953-ezer-beoltottak-szama-636 ...
A 105371, az az ún. aktív fertőzöttek száma. Ezek közül mindenki "karanténban van"!! (Vagy otthon, vagy kórházban. Leginkább.)
A "Hatósági házi karanténban" levők nincsenek benne a fenti számban. Sz'al a levonásnak nincs értelme. Ez a két csoport tkp. két diszjunkt halmaz. Ebben a másodikban olyanok szerepelnek, akiknek a szabályok miatt ki kell várniuk karanténban a 10 napot. Oszt' annyi. /Például olyanok kerülnek ilyen helyzetbe, pl. akik teszt papír nélkül értkeznek Mo.-ra, vagy pl. kontakt személynek számítanak, de még nincs negatív teszt eredményük ..../
|
|
gajo |
|
Ezek ma reggeli adatok:
Aktív fertőzöttek 18 952 Budapest 86 419 Vidék = 105317 fertőzött.
45 164 Hatósági házi karanténban
105317 fertőzött, ha ebből kivonjuk a karanténosok számát /akik nem biztos, hogy fertőzöttek/ 60207-et kapunk. Azt nem írja a https://koronavirus.gov.hu/ , hogy mennyien vannak kórházban, de ha Glens adatait elfogadjuk "6 867 (+313) koronavírusos beteget ápolnak kórházban" hol van ötvenezer beteg? otthon gyógyulnak? nekik nem kell karanténban lenni?
Talán Glens tud segíteni, mert én ezt így nem értem!
|
|