Téma: Olvastátok? (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
Attól ugyan nem. Különben is inkább szorulásos vagyok, ha már a témádnál vagyunk.
Menj Isten hírével, foglalkozz a szintedhez való témákkal, úgy mint fosás, szarás és más hasonló.
|
|
hulot |
|
Fosol a valóságtól, bambuci.
|
|
tiszavirág |
|
Rólam biztosan nem, mert a böffenetedben egyáltalán nem ismertem magamra.
De mivel mindenki magából indul ki, hát ezt a sok baromságot csak magadról írhattad.
|
|
|
|
hulot |
|
Azért mi magyarok, tudunk élni.
Az atomerőművünket az oroszok építik, a fasisztáinkat az angolok kergetik, a zsidóinkat, úgymond, a németek deportálták, a fürdőinket a törökök építették, a gyárainkat meg az osztrákok; a zenénket a cigányok találták ki, a földművelést a szlávoktól tanultuk; még Árpád apánkat is a Franco Nero játszotta - minden egyebet pedig a kínaiak gyártanak.Mi meg csak ücsörgünk itt Európa puszta közepén, regionális kultúrfölényt dúdolunk magunk köré, és utáljuk az oroszokat, az angolokat, a zsidókat, a svábokat, a törököket, az osztrákokat, a cigányokat, az összes szlávot egytől-egyig, a kínaiakat és azt a buzi digó Franco Nerót - és egyre a balsorsról siránkozunk, hogy minket itten mindenki bántott, bánt és bántani akar.
|
|
|
tiszavirág |
|
Minek ez nagy azonnali agyfölszívás mindenféle újságcikkre? Nem veszitek észre, hogy az internácik már évek óta a rémhírterjesztés taktikájával élnek? Ismered az ifjú bika, öreg bika viccet? Te sem lehetsz már 20 éves. Majd ha többet tudunk biztos forrásból, akkor lemegyünk és megb@sszuk az egész csordát. |
|
orosz_hussalata |
|
Hogy én Rogánra nem szavaznék ez biztos. De ő egyébként is pont most döntött úgy, hogy nem az önkormányzatban folytatja. |
|
mpd |
|
Isten óvja akkor a népet!! Mi a baj Tarlóssal? hogy védi a főváros érdekeit? akkor le kell váltani rögtön? vagy már az a főbenjáró, ha Lázárral ellenkezik valaki? Érdekes fejlemények. |
|
|
Békáscity |
|
A főváros már tanács korában is egy nagy vízfej volt - abban/ebben a felállásban ! kellene néhány közfeladatot ellátó vállalat és a ker.polgármesterek tanácsa oszt annyi. De ezt nem én találtam ki - évtizedek óta lógott a levegőben, talán most lesz egy kis elmozdulás ebbe az irányba ! Demszkyék naná hogy nem akarták-/csinálták meg. |
|
mpd |
|
Hát mostantól nem lesz az. |
|
tiszavirág |
|
De abban is van némi igazság, hogy Budapest egy kerek egész főváros az összes kerületeivel együtt....
|
|
mpd |
|
Nem tudom, végiggondolta-e valaki? A kerületi polgármesterek kénytelenek lesznek a kerületük érdekeit nézni (hisz ott választják meg őket), és azok az esetek jó részében tökéletesen ellenkeznek a főváros érdekeivel. Aránytalanság..... a legkisebb ami miatt aggódni kéne. |
|
|
|
|
keresztkem |
|
Ah so! "..Aber er war ein sehr schlechter Ministerpräsident. Er hatte überhaupt kein politisches Talent, zwei linke Hände." Danke schön. k.k. |
|
panda |
|
" vom 23.01.2014, 18:25 Uhr Interview "Ich habe vier Identitäten" .... .. Sie war so schlecht. Ich halte Gyurcsany für einen anständigen Menschen und guten Demokraten - damit ich nicht missverstanden werde. Aber er war ein sehr schlechter Ministerpräsident. Er hatte überhaupt kein politisches Talent, zwei linke Hände. Er hat nichts bewegt, und Ungarn war ein Land mit Schulden. .." http://www.wienerzeitung.at/nachrichten/europa/europastaaten/602315_Ich-habe- ...
|
|
keresztkem |
|
Nincs módunk és lehetőségünk--legalábbis e sorok papírravetőjének nincs-- arra, hogy leellenőrizzük a Wiener Zeitung-ot--helyesen és pontosan idézte-e Heller Ágnes-t a Magyar Nemzet-ből. S őszintén szólva a MN és Heller kapcsolatát sem ismertem meg 'olyannyira "felhőtlennek", hogy ő ennek az ujságnak 2014.április.6 óta egyáltalán adott volna-e interjút. Mindenesetre a Pestisrácok-ban közöltek--Heller Ágnes "szájába adva"--tartalmaznak REALITÁSOKAT és IGAZSÁGOKAT, s persze nemcsak "azokat". Ha valóban EZT mondta volna Heller, akkor az bizonyos mértékű realitásérzékét tükrözné, ami ráférne az ő ismertnek vélt ego-jának javítására.Igy is marad vélekedéseiben hamisság, valótlanság és intrika ölég. k.k. |
|
|
|
orosz_hussalata |
|
Ez szerintem kamu. A forrásként megjelölt mno-n nincs ilyen cikk. |
|
|