Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Ebéd: húsleves és brassói aprópecsenye |
|
mackó |
|
Én pl. a káposztás cvekedlit úgy kérem, hogy legalább 3 napig tudjam enni. (Értelek én, de akkor is ...) |
|
|
rafiki |
|
Kétszer egymásután tészta? Ejnye! |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: karfiolleves és milánói makaróni + gyümölcs |
|
Felkesz Deneverr |
|
Abból lehet egészkészt csinálni. Csak jól meg kell sütni mindkét felét. Rare, medium, well-done. Algebra, gebra, főgebra.
|
|
mpd |
|
Nade mire jó egy félkész bambuszrügy? Na ugye, hogy az evolúció az eggy tévedés! |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gulyásleves és túrós csusza sok töpörtyűvel.... |
|
Békáscity |
|
tanulok főzni - a mikróban ! Ma kolbászos tarhonya némi maradék lecsóval. Megosztom veletek a tudást: 1 percig sós víz egy borsónyi zsírral - utána 15 dkg tarhonya 5-6 percig, az utso 1 percben hasáb vagy karikára vágott főzőkolbi + 1-2 evőkanál lecsó. Jó étvágyat ! |
|
tiszavirág |
|
Azt egyszer már én is megjegyeztem, kissé irígykedve, hogy hihetetlen, hogy mamácskáék minden nap komplett ebédet esznek. Úgy emlékszem azt válaszolta, hogy a férje sajnos fogyatékkal élő, emiatt otthon van és minden nap főz, ezért van az, hogy mi itt csak csorgatjuk a nyálunkat, miközben ők jókat ebédelnek. |
|
rafiki |
|
Nem tudunk veled versenyezni. Ez most már axioma. |
|
mamácska |
|
Ma bableves lesz és krumplis tészta ebédre. |
|
|
Cirus |
|
Grillkolbász és grillezett cukkini volt a mai menü. |
|
mamácska |
|
Ebéd: Gombaleves és görög sertéssült salátával+sült krumpli |
|
rafiki |
|
Generaál: Csöngess be hozzánk jó barát. Várom a megfejtést. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: spárgakrémleves és vadas marha zsemlegombóccal |
|
mamácska |
|
Valószínűleg sokunk kedvenc helye volt, finom sütikkel és fagyival.Kár érte!!!! |
|
Békáscity |
|
Jégbüfé, IBUSZ központ ... ifjúkorom szép emlékei |
|
mamácska |
|
Hatvanhárom év után bezár a Párisi Udvarban található cukrászda, amely a felújítás áldozata lett. Az Origo úgy tudja, hogy a Jégbüfé szombaton tart nyitva utoljára. A legendás cukrászda 1952-ben nyílt a Ferenciek terén.
A cukrászda mellett a Párisi Udvarban még megtalálható összes üzlet bezár. Hamarosan megkezdik az épület felújítását. A fejlesztők vendéglátóhelyeket, rendezvényhelyszínt és ötcsillagos apartmanhotelt álmodtak meg a boltok helyére.
Az Origo információi szerint a Jégbüfé tulajdonosa szeretne a környéken maradni, de olyan drágák a bérleti díjak, hogy egyelőre nem találták meg az új helyüket.
A cukrászda augusztus 29-én akciókkal várja a vásárlókat, hogy kiárusítsa a megmaradt készleteket. Szomorkodni pedig csak részben kell, hiszen süteményeik és egyéb termékeik továbbra is elérhetőek lesznek a Fény utcai üzletükben.
|
|
mpd |
|
Almás pite, meggyes pite, COOP-jégkrém, Spar Multivitamin lötyi. |
|
mamácska |
|
Ma pedig csontleves és rántott zöldségek(gomba,karfiol,cukkini) lesz ebédre. |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig ma zellerkrémleves és grill csirke lesz salátával ebédre. |
|
Cirus |
|
Rántott csirkemell és gomba krumplipürével. |
|
Békáscity |
|
Ma lecsó kenyérrel. Tegnap hozattam a DonPepéből mártogatóst - baromi ócska volt ! |
|