Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
Egy tisztességes jobboldali ember választás előtt mindig be van rezelve, mert tudja, hogy mit veszít, ha a balik győz.
A múltkor egy volt szomszéd tajthülye felesége nyílt levelet írt a pénzügy-miniszternek. Ezek ilyenek. Nulla felkészültséggel ő nyílt levelet ír. Azt hittem megfulladok a röhögéstől. Vakon hisznek Gyurcsányban, a számok nem zavarják őket.
|
|
tiszavirág |
|
2021.02.26.
14795. nõ 88 éves cukorbetegség, pitvarfibrilláció, magas vérnyomás
123 új halott
|
|
pandala |
|
Nem Budapesten történt véletlenül? .. Itt sok az orbánfóbiás.. s ezt rávetítik mindenre, ami munkás és nehezen megy .... Kiváncsi lennék rá, hogy miccólt volna ha mindez a moslékkoalíció alatt zajlott volna.. ha egyáltalán ..
|
|
glens |
|
Elég vegyes érzelmekkel távoztam az oltóhelyről (körzeti orvosi rendelő). Az asszisztensnő tele szájjal - emelt hangerővel - elégedetlenkedett: megkapják az oltandók névsorát, meg a vakcinát, de innentől senki sem törődik velük (ennél némileg vulgárisabb kifejezések röpködtek). Nem értem, hogy mi volt az elégedetlenkedés tárgya. Az oltást a páciensekkel kell megbeszélni, a vakcinát nekik kell beadni, meg persze adminisztrálni, ezeket más nem tudja helyettük megtenni. Értem én, hogy sok vele a munka...
Egyébként az oltás rendben lezajlott, összesen 40 percet vett igénybe, pedig volt benne egy vérnyomás mérés is. |
|
pandala |
|
Először angolul néztem, úgy azt mondta a gúgli nyelvzsenije h "I have passed." .... Úgy látszik h egyirányba' azé' következetes! .. |
|
glens |
|
Az első adagon. Úgy tűnik, hogy a ferdítő irreverzibilisen fordít. (Azt fordítottam le hagyományos kínaira, hogy megkaptam az első döfést.) Visszafelé (kínairól magyarra) már nekem is azt fordította, hogy "Átmentem". Van még csiszolni való a gúgli kínai tudásán. |
|
pandala |
|
( Én beszélni csak kicsi orosz. Jé, hogy megváltoztak a cirill bötük!! ) |
|
pandala |
|
Hová mentél át?? S mitszólt hozzá Fleto Fletonovics Fletó? .... |
|
glens |
|
A mai adatok: 4 668 új, regisztrált fertőzött, és újabb 123 halott. Az aktív fertőzöttek száma 86 488, 2 118 a gyógyultak száma. 5 027 (+191) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 451 (+40) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 521 283 (+13 210) fő kapott első oltást, ez a lakosság 5,41%-a. A második oltást 240 622 fő kapta meg (2,49%).
|
|
|
|
pandala |
|
( márminthogy, azt hittem h Karácsony "nem ússza meg" csúfos vereség nélkül .. ) |
|
pandala |
|
Én igazából abban reménykedem, hogy legalább annyi "hozadéka" lesz azé' Karácsony budapesti megválasztásának, hogy 2022-ben még emlékezni fognak a népek .. Dehát, ez ugye csak Budapest .. Időnként nagyon rossz érzésem van .. De, lehet hogy csak azért mert Karácsony esetében egy nagy zakót jósoltam magamban anno, s most ezért vagyok "berezelve" ... :-DD |
|
tiszavirág |
|
Szerintem ezeknek a rohadékoknak van egy külön részlegük, ahol a spin-doktorok azzal foglalkoznak, mivel lehet egy kicsit átalakítani a szövegeket, hogy fel tudják használni a céljaikra, lásd köteles- beszéd, vagy itt ez a lengyel szöveg. MANIPULÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
A Sátán nekik dolgozik gőzerővel.
|
|
tiszavirág |
|
Sajnos.
Olyan szomorú, hogy ennyire a béka feneke alatt van ennek a szerencsétlen népnek az IQ- ja.
|
|
|
tiszavirág |
|
Igen, ezt én is olvastam és csodálkoztam is a magyar- lengyel barátságon. |
|
pandala |
|
(( a magyar törvényekkel is mindig ezt csinálják!! )) |
|
pandala |
|
hehe, jól értem? tehát nem az van h az EMA által engedélyezett vakcina, igaz?? ..... arohattéletbe, az ellenzék baromi erős a "csúsztatásokban" (=hazugságok) .. az a baj, hogy az ellenzékre szavazók nagyon "áhítják" az ilyern híreket, és el is hiszik minden szavát... még a szigorú cáfolatok után is!! /És, a szavazófülkében is csak az ilyesmikre emlékeznek /
|
|
glens |
|
Ezzel szemben a lengyel rendelet azt mondja ki, hogy karantént elkerülhetik azok a személyek, akik igazolást kaptak a COVID-19 elleni oltásról az Európai Unióban engedélyezett oltóanyaggal. (Nowe przepisy doprecyzowują ponadto, że kwarantanny nie będą musiały odbywać osoby, którym wystawiono zaświadczenie o wykonaniu szczepienia ochronnego przeciwko COVID-19 szczepionką, która została dopuszczona do obrotu w Unii Europejskiej.) Magyarország az EU-ban van, a kínai és az orosz vakcinát itt engedélyezték, tehát ezek érvényesek lesznek. |
|
glens |
|
Az még hagyján, hogy ők nem akarnak. Az a baj, hogy folyamatosan igyekeznek az embereket elbizonytalanítani.
Pl. azt terjesztik (444), hogy Lengyelországba beutazók közül csak az mentesül a karanténtól, akik az Európai Unió által jóváhagyott COVID-19 ellen beadott vakcináról szóló igazolással rendelkezik. |
|
tiszavirág |
|
De egy csomó ballibsi nem akar az Istennek sem oltakozni, mert azt hiszik, hogy ezzel végre megbukik a Gazorbán.
Rohadjanak meg!
|
|
|