Téma: Manipuláció |
|
pandala |
|
Lehet benne volt valamilyen drog bizniszben is ... "Krokogyil"!? És, lehet h csak el akartak vele "beszélgetni". Hmmm, ...
|
|
tiszavirág |
|
Ezen én is elcsodálkoztam, bár nem értek hozzá. |
|
pandala |
|
Egyszerű: az "hajcsa". Amiatt lesz olyan amilyent látsz és használsz.... Forum Software, Forum Engine Azé' sárga például ez a fórum alaphelyzetben, mert R.András ilyennek bütykölte meg a fórummotort..
|
|
|
|
pandala |
|
:-D Van egy gyanúm, Sargentini már készíti az újabb beadványát az EP-ben ... |
|
pandala |
|
mondjuk az is gyanus, hogy az indexes fickónak kapásból csak a gúnyoskodáson jár az agya .... ha az ő kölykük lenne a hundub, akkor nyilván már a hozsannázás menne ezerrel ..
( amúgy, ha igaz, már 40000 felhasználó van; azért az nem olyan nagyon kevés! ) |
|
|
|
|
R.András |
|
A link jó, a főoldalra mutat, csak a főoldal tartalma állandóan változik. A jobboldali hasábban van egy cikkajánló, az most nekem erre mutat:
Életmód Lásd meg a csodát Meiszter Margit ... https://hundub.com/ |
|
|
pandala |
|
.... "Pál elmondása szerint a Hundub nem alkalmaz politikai cenzúrát."
megláttyuk. talán.
|
|
pandala |
|
mondjuk, ezt nem látom, nem adtál erről jó linket ... de mindegy, azzal még nem kenne baj ha "bárki" használhatja, inkáb az a kérdés, hogy kialakulhat-e a facebook-hoz hasonló gondolatrendőrdég .... bár, ez utóbbi kérdésre nagyon valószínű h igen a válasz :-DD na mindegy, majd megláttyukoljuk ..
|
|
|
|
R.András |
|
Politika Klubrádió, Róna Péter vs Bolgár György Szilágyi Imre ... https://hundub.com/
Kommentár: Attól tartok, ez is "a baloldalnak független" médium ... |
|
pandala |
|
Mondjuk, az egyébként eléggé hülyeségnek tűnik, hogy a szerverük az USA-ban van, Cloudflare ide vagy oda .... Mi a fenéért nem Európában tartják az adataikat?? Pl. Magyarországon.
|
|
pandala |
|
Idézet: Hundub 15 órával ezelőtt
Nagyon erős támadásokat kaptunk ma, politikustól, médiától, hackerektől. 60 millió támadást blokkolt csak a Cloudflare, folyamatosan támadják a Hundubot, ezért lassult le, vagy akadozott ma. A támadások nagy része az USA-ból érkezik. Értjük, hogy az amerikai Facebook akar mindent uralni, de mi hiszünk a szabad versenyben. Üzenjük a vádaskodóknak: Nem áll mögöttünk sem Orbán, sem Soros. Saját erőből és közösségi finanszírozással akarjuk működtetni a Hundubot. Magyar civilek vagyunk, akik nem akarnak közszereplők lenni, de akik mindent megteszünk azért, hogy legyen magyar közösségi hálózat is. Ha szükséges, a hatóságokhoz fordulunk a törvénytelen akciók miatt, addig is magunk próbáljuk megvédeni a szabad véleménynyilvánítás magyar platformját, a Hundubot.
https://hundub.com/9fc20ae0866dca34bbbfbe16d4aa1333
|
|
|
|
|
R.András |
|
Beléptem, nagy ürességet találtam, az első kép, ami szembejött, a Fegyőré ... ... Rossz kezdet ! |
|
negyven rabló |
|
Oldjuk meg úgy, hogy integrálódunk. Maradjunk meg a valóságunkban úgy öten és tudassuk, hogy mi aztán nem szarozunk,kemények vagyunk! Na jó, ez marhaság. Vagy nem. Lépjünk be, próbáljuk meg! Vélemény? |
|
R.András |
|
A "Hundub" név visszataszító, a "humbug"-ot juttatja eszembe ... :/ |
|