Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldségleves és sült oldalas petrezselymes krumplival + gyümölcs |
|
mpd |
|
Egyébként, nem eszem meg a házisajtot. Errefelé is csinálják, állítólag nagyon jó, kóstoltam is (nem voltam hanyattesve tőle, de nem volt rossz éppen), de elvagyok nélküle. |
|
mpd |
|
De akkor én is viszek a maklári út mellett vásároltat!
|
|
glens |
|
Cimbora, hidd el, nem túlzás, nem kapsz olyat a boltban. Ha kóstoltad volna, tudnád, hogy így van. Ha még eccer az életbe' sikerülne összehozni egy szokásos bulit a szokásos helyen, vinnék oda ilyet. |
|
mpd |
|
Na, rendes népeknél úgy dukál. |
|
mamácska |
|
De, nálunk volt sör is, bor is!
|
|
|
mamácska |
|
Nálunk is ünnepi kaja volt a hétvégén ( férjem névnapjából kifolyólag) Az ünnepi menü pedig: húsleves és rántott csirke volt párolt zöldségekkel,és salátával+ sütemény és gyümölcs Ma a maradékok fogynak.... |
|
mpd |
|
Semmi sör?! Na hozzád se megyek vendégségbe. |
|
Cirus |
|
Mélyhűtő kipakolás zajlik, maradék sütőtökpüréből lett sütőtökös quiche és sütőtökös muffin. |
|
tiszavirág |
|
Húsleves, rántott szűzérme,sült mustáros szűzérme, rántott gomba, majonéz, rósejbni, tejfölös uborkasaláta,limonádé, meggy, őszibarack, kávé. Megadtuk a módját, nagy vendégség volt. |
|
Békáscity |
|
Ebéd: töltött paprika és délutáni vendégvárónak: Stefánia szelet sopszka saláta, málna, jeges kávé |
|
|
mamácska |
|
Mai ebéd: babgulyás és vadas marha zsemlegombóccal |
|
Békáscity |
|
Ma úri nő leszek és shoppingolás közben/után a Repetában fogunk ebédelni - még nem tudom mit,de gyümölcslevest biztosan. Vagy fagyit |
|
mamácska |
|
Nálunk a mai ebéd: paradicsomleves és töltött karalábé + gyümölcs |
|
rafiki |
|
Ja! lemaradt a leves: + Pilsner Urquell leves. |
|
|
Békáscity |
|
Visszaállítva az eredeti témát: csirke mellcsont-leves sok zöldséggel majd a csontok kiemelése (Lexikének és némi leszedett husi Cirminek) után grízgaluskával tálalva, utána sült csirkecomb kr.pürével Délutáni séta kapcsán fagyizás lesz ! (tegnap befaltam fél kiló málnát ... eredetileg 2 napra akartam beosztani ) |
|
mpd |
|
Figyuzzál mán. Nem olyan csávónak ösmerlek, hogy a teszkógazdaságos meg a spárbudzset közt dilemmázol. Ezt a szintet mán én is elhagytam. Manapság már azért a normális minőségű sajt is megfizethető a bótokba'. És, persze, VAN. Azokhoz képest a házi, hát inkább különlegesség, mintsem, hogy minőségileg jobb lenne. |
|
Békáscity |
|
különös tekintettel azon őstermelőinkre, akik banánt árulnak a piharcon |
|
Békáscity |
|
szegényember tehene : a kecske - gyerekkori emlék ... akkor sem voltunk gazdagok |
|
tiszavirág |
|
Idén a második alkalom, hogy "érdi jubileumi" meggyet vettünk ugyanattól az árustól a piacon. Dunaföldvári. Nagyon finom, majdnem fekete a színe és 35 kg felpucolása során 1 db kukacot találtunk benne. Egyszerűen nem lehet abbahagyni az evését. Az "érdi bőtermő" sokkal savanyúbb. Sajnos még nem terjedt el ez az "érdi jubileumi", mert nagyon korán elfogy.
|
|
glens |
|
Ültessek sajtmagot? |
|
mpd |
|
Mijafrancnak? Hát vagy te egy közel-keleti csávó? Nem ehecc disznóhúst? |
|