Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldbableves és aszalt szilvával töltött csirkemell + sült krumpli |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig a mai ebéd: spárgakrémleves és töltött zukkini |
|
Cirus |
|
Nokedli és tejfölös szelet (laktózmentes tejföllel) |
|
mamácska |
|
Én pedig a hétvégén lecsót főztem, azt fogjuk ma is enni! |
|
Békáscity |
|
Jamie Oliver - Wikipedia, the free encyclopedia en.wikipedia.org/wiki/Jamie_Oliver James Trevor "Jamie" Oliver, MBE (born 27 May 1975) is an English celebrity chef, restaurateur, and media personality known for his food-focused television shows ... - elkövetem a kukoricás levesét hidegen is finom ! és eper eperrel ezerrel |
|
Cirus |
|
Én a héten nem főztem.. Anyu készített mindenfélét, azt ettük, meg maradékokat. Most igyekszem kipucolni a mélyhűtőt.. |
|
mamácska |
|
Nálunk a melegre való tekintettel a mai ebéd: hideg gyümölcsleves és sült oldalas petrezselymes krumplival + eper |
|
|
|
|
mamácska |
|
Mai ebéd: tyúkhúsleves és vadas marha zsemlegombóccal |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig gulyásleves és mákos guba lesz ebédre. |
|
Békáscity |
|
kitört a nyár ! buggyantott tojás leves - maradék diós tészta |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: csontleves májgaluskával és töltött paprika |
|
mamácska |
|
Ma kolbásszal töltött fasírt lesz petrezselymes krumplival és eper! Holnap vendégségbe megyünk,ezért nem főzök! Mindenkinek szép hétvégét, jó pihenést kívánok! |
|
mamácska |
|
Ma pedig paradicsomleves és sajtos tészta lesz ebédre. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldbableves és csirkepörkölt nokedlivel |
|
|
mpd |
|
Mink is szeressük (aztat). Évek óta elég ratyi termés volt, mindig volt májusban egy-két hetes száraz kánikula, és az ugyebár tönkretette. Most?! majd' méteres a szára, és rettenetes mennyiségű hüvely rajta. |
|
Cirus |
|
Ma zöldséges-csirkés kuszkusz lesz. |
|
mamácska |
|
Gazduram! Legyen büszke rá, és tegye el(hűtse vagy fagyassza le!) Itt a piacon most nagyon drága, és mi nagyon szeretjük főzeléknek, levesnek és köretnek is egyaránt. |
|
mpd |
|
Hét végén érik a borsóm!!!! Irtózatos termés lesz, bele fogok fulladni. |
|
mamácska |
|
Nálunk a mai ebéd: borsóleves és grillcsirke vegyes salátával + eper |
|
Békáscity |
|
minden tervem kútba esett, de nagyon finom pacllevest és sztrapacskát ettünk Párkányban - ma főzök vadast amit éjszakára beteszek a hűtőbe hagy' érjenek össze az zek és holnap nyaminyami Mai ebéd: sült csirkemáj krumplipüré, levesótló pardicsom ital |
|
Cirus |
|
Wörkshop és mítingek .. Ma amúgy sült csirke volt zöldségekkel és újkrumplival. |
|