Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mpd |
|
Mink is szeressük (aztat). Évek óta elég ratyi termés volt, mindig volt májusban egy-két hetes száraz kánikula, és az ugyebár tönkretette. Most?! majd' méteres a szára, és rettenetes mennyiségű hüvely rajta. |
|
Cirus |
|
Ma zöldséges-csirkés kuszkusz lesz. |
|
mamácska |
|
Gazduram! Legyen büszke rá, és tegye el(hűtse vagy fagyassza le!) Itt a piacon most nagyon drága, és mi nagyon szeretjük főzeléknek, levesnek és köretnek is egyaránt. |
|
mpd |
|
Hét végén érik a borsóm!!!! Irtózatos termés lesz, bele fogok fulladni. |
|
mamácska |
|
Nálunk a mai ebéd: borsóleves és grillcsirke vegyes salátával + eper |
|
Békáscity |
|
minden tervem kútba esett, de nagyon finom pacllevest és sztrapacskát ettünk Párkányban - ma főzök vadast amit éjszakára beteszek a hűtőbe hagy' érjenek össze az zek és holnap nyaminyami Mai ebéd: sült csirkemáj krumplipüré, levesótló pardicsom ital |
|
Cirus |
|
Wörkshop és mítingek .. Ma amúgy sült csirke volt zöldségekkel és újkrumplival. |
|
mpd |
|
Na és mi volt? workshop, brainstorming, meeting vagy kaizen? |
|
Cirus |
|
Persze, háromnegyed 8-ra haza is értem. |
|
|
Békáscity |
|
Esik és menni kéne vásárolni (lottó, Domino, mak stb.) - úgy hogy rendelek ebédet a Faházból (családi menü és kacsasült meg milánói és madártej és nem főzök a következő napokban!) |
|
|
mackó |
|
Szerintem nem kell annyira "arcoskodni". |
|
Rendes Kis |
|
Bizisten meggyártom a lájkot ... Be kell látni, anélkül nem élet az élet ! |
|
|
Békáscity |
|
mindig keresem a lájkot... ez márkóros |
|
mamácska |
|
Szegényke, nem irigyellek! Azért remélem, a hosszú hétvégén jut idő egy kis pihenésre is! |
|
mackó |
|
De azért hazamehetsz aludni? |
|
Cirus |
|
Két nap? Azóta is. Új főnököm van hétfőtől, ezért. Ma is egy gyrost ettem, mert munka után még volt egy millió intéznivaló.. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gombaleves és hagymás rostélyos |
|
mamácska |
|
Hogy lehet ez,két napig egyfolytában értekeztek? Volt értelme? Nálunk ma: tojásleves és milánói makaróni lesz ebédre. |
|
Cirus |
|
Két napig megbeszélésen ültem egész nap, ebédre hoztak szendvicset (grillezett csirkemellel) és salátát.
Ma ebédre póréhagymás-bacönös quiche lesz. |
|
mackó |
|
Az a 3 bocs jöhetne a kertünkbe, de félek, a macskáink nem fogadnák kitörő örömmel ... |
|
|
|