Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mackó |
|
De azért hazamehetsz aludni? |
|
Cirus |
|
Két nap? Azóta is. Új főnököm van hétfőtől, ezért. Ma is egy gyrost ettem, mert munka után még volt egy millió intéznivaló.. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gombaleves és hagymás rostélyos |
|
mamácska |
|
Hogy lehet ez,két napig egyfolytában értekeztek? Volt értelme? Nálunk ma: tojásleves és milánói makaróni lesz ebédre. |
|
Cirus |
|
Két napig megbeszélésen ültem egész nap, ebédre hoztak szendvicset (grillezett csirkemellel) és salátát.
Ma ebédre póréhagymás-bacönös quiche lesz. |
|
mackó |
|
Az a 3 bocs jöhetne a kertünkbe, de félek, a macskáink nem fogadnák kitörő örömmel ... |
|
|
|
|
|
mpd |
|
Meggyespite, barackos fornetti, töpörtyűs pogácsa. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gyümölcsleves és töltött csirke párolt káposztával |
|
mamácska |
|
Ma pedig zöldségleves és roston sült hal salátával... |
|
Békáscity |
|
Borsóleves apró grízgaluskával, r.csirke szárny - zeller és sárgarépa csipsz (forró olajban kisütve)
|
|
mamácska |
|
Ma sok dolgom van, ezért valami nagyon gyors és könnyű kaja lesz: rántott sajt rizzsel + almás pite |
|
|
mpd |
|
Ááááááá!!!! Minek a finom borsos tokányt elrontani knédlivel?!
|
|
Cirus |
|
Én meg tesókkal ebédelek ma Amúgy főztem borsos tokányt krumplinudlival. |
|
mamácska |
|
Ma gulyásleves és töltött paprika lesz ebédre nálunk. |
|
mamácska |
|
Értem,gazduram! Jó étvágyat hozzá! |
|
mpd |
|
Ááááá, nekem minden töltött bukta (béles, batyu, táska stb.) pirog. 1982-ben voltam a Szovjet Birodalomban (Cseboxari), és ott szert tettem sok tapasztalatra a pirogokat illetően. |
|
mamácska |
|
Ezer éve nem ettem pirogot. Talán utoljára a Balkán étteremben volt szerencsém fogyasztani.... |
|
mpd |
|
Egy Coop-üzletbe megyek délben, valami helyben készített pirogot veszek. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldborsóleves és pörkölt nokedlivel |
|
Cirus |
|
Én még nem tudom, otthon van még chilis bab és babgulyás is. Azt hiszem, inkább eszem valami szendvicset |
|