Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Vigyázz magadra,ebben a szeszélyes időben könnyen megbetegszik az ember! Mielőbbi jobbulást Neked! |
|
Cirus |
|
Én meg megáztam szombaton és megint fáj a torkom. iszom a gyömbérteát, de lehet, hogy kiiratom magam pár napra, legalább végre ki tudnám aludni magam.
Ma rakott kel lesz. |
|
mamácska |
|
Hála Istennek, kicsit jobban vagyok. Még nem teljesen, de a múlt hetihez képest jobban! Főztem húslevest,tényleg jobb,mint bármiféle gyógyszer. De az orvos által előírt pirulát is hősiesen bevettem. Remélem,lassan kikászálódik belőlem ez a fránya vírus.... |
|
Békáscity |
|
D-vit + Szelén naponta 1 szem a legjobb immunerősítő ! |
|
Rendes Kis |
|
Én eddig csak a Béres cseppeket próbáltam, az nekem használt. |
|
lámpás |
|
Én most nem értem végképp a viccet. Nem vagyok jól, és boldogan kipróbálnék mindent, ami használ. Eddig semmi sem használt. |
|
Rendes Kis |
|
Mi ebben a gúnyolódás ? A VIR-cseppet csak viccből ajánlottad ?? |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: paradicsomleves és rántott gomba |
|
mpd |
|
Ne gúnyolódjunk kérem. |
|
mamácska |
|
Köszönöm az aggódást és a felkínált lehetőségeket. Van férjem,aki a gondomat viselné,de most Ő is beteg lett. Én eddig feküdtem és pihentem, szedem a z előírt gyógyszereket,és iszom a citromos teát. Most egy árnyalattal jobban vagyok,de még mindig távol attól, hogy egészségesnek mondhassam magam. Igyekszem ellátni a feladataimat,nem vagyok egy fekvős fajta...
|
|
|
lámpás |
|
A jó húsleves fél gyógyulás. Én már karácsony óta küzdök, hol jobban vagyok, hol rosszabbul. Ami nekem igazán hiányzik, egy békebeli doktor, aki a testet egészben látja, és nem külön a tüdőt, az allergiát, a gégét stb. Mindenki mond valami speciális okosságot, én meg nem javulok számottevően. |
|
katáng |
|
Főzzek neked húslevest? |
|
mpd |
|
...mán rajtunk kívül.... |
|
|
mamácska |
|
Köszönöm a választ. Sajnos nem lettem jobban, tegnap voltam orvosnál.Megint valami vírus,most a torkom és a hörgőim gyulladtak be.Nagyon gyenge vagyok... A hétvégén nem főztem,feküdtem,pihentem. Jó lenne egy finom húsleves... |
|
Cirus |
|
Jobbulást Mamácska! Nálunk is fasírt volt vizitormás paradicsomsalátával. |
|
mamácska |
|
Sajnos nem lettem jobban. Be kellett jönnöm dolgozni,de már megyek haza,lefeküdni. Dől rólam a víz és köhögök. Szóval egyáltalán nem jó a közérzetem. De igyekszem a hétvégén kikúrálni magam. Nálunk ma a férjem jóvoltából fasírt lesz krumplipürével ebédre.
Vigyázzatok magatokra és szép hétvégét! |
|
Teke |
|
Közben egyedül énekelgetek
Csicsónénak három lánya, Háromnak van egy szoknyája. Csicsóné, galambom, Terád illik a csókom.
Csicsóéknál ég a világ, Most varrik a tarka dunnát. Csicsóné, galambom, Terád illik a csókom
No de megyek csicsókát turmixolni mert fél három körül érkeznek haza az éhesek.
|
|
Teke |
|
Csicsókakrém leves reszelt sajttal Mákostészta |
|
|
mpd |
|
Akkor térj be valami homeopátiás dokihoz. És ne egyél antibiotikumot. Azt mondanám, egyél valami probiotikumot, esetleg élesztőt. a legjobb lenne persze a VIR-csepp. |
|
mpd |
|
Hát ez pech, mindkét félmondatra értve. |
|
mamácska |
|
Nem tudok róla, talán a férjemre..... |
|
mpd |
|
Kérdés: vagy-e valamire allergiás? |