Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Nálunk ma zöldségleves lesz és rántott csirke rizi-bizivel ebédre. |
|
mamácska |
|
Ma pedig gombás rizottó sajttal és almás pite...
Mindenkinek szép hétvégét,jó pihenést kívánok! |
|
mamácska |
|
Ma nálunk rántott gomba lesz rizzsel és fagyi ebédre. |
|
|
Cirus |
|
Ma a tegnapi maradékát eszem, túlbecsültem magam tegnap |
|
Békáscity |
|
Húsmentes napjaim vannak : tegnap pörkölt alapon megfőzött kb. 30 dkg savanyú káposzta rizzsel besűrítve, ma pedig zöldbab-főzelék fokhagymás és vöröshagymás zsömleropogóssal (sütőben sütve) délután pedig alma, vacsorára paradicsomlé Meesdamer sajttal (múlt héten akciós volt a cba-ban) |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig gyümölcsleves és sajtos tészta lesz. |
|
Cirus |
|
Ma pedig grillezett csirkemell lesz kukoricáss barnarizzsel. |
|
Cirus |
|
Brassói, az egyik kedvencem
Nálunk sült karaj volt tócsival. |
|
mamácska |
|
Ma pedig fokhagymakrémleves és brassói aprópecsenye lesz ebédre. |
|
mamácska |
|
Örülök,hogy jobban vagy! A nátha lehet allergia is a szálló pollenekre ilyenkor. Nálunk a mai ebéd: csirkeaprólék-leves és töltött paprika |
|
Cirus |
|
Köszönöm a jókívánságokat, ma már egész jól vagyok, leszámítva a náthát. A torokfájás megszűnt.
ma sajtostészta lesz ebédre. |
|
Békáscity |
|
Torokfájásra nagyon jó a piritós (szétzúzza a kis gyennytüszőket) + fokhgyma de ennek csodahatását ismerjük ... Jobbulás ! |
|
mamácska |
|
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Sajnos nekem is nemrég volt ilyen bajom,átérzem a problémádat!
Nálunk bableves lesz ma ebédre és sült oldalas krumplipürével. |
|
Cirus |
|
Már volt az is, meg kakukkfű is, meg gyömbér és méz is, most valamivel jobb, de hangom az nincsen. Étvágyam se nagyon, szerintem eszem egy pirítóst fokhagymával és kész. |
|
|
Cirus |
|
Én csak egy kis húslevest tudtam enni, fáj a torkom, nincs is étvágyam |
|
mpd |
|
Nádudvari csípős kőrözött, császárzsemle, Bounty szelet, Limessa peach mókusvíz. |
|
Békáscity |
|
erre beneveznék - én csak kis vegetalevest cérnácskával és kolbászos rántottát "főztem" ! majd holnap repetázunk (önkiszolgáló étterem itt nálunk) |
|
mamácska |
|
Ma pedig vadas marhaszelet zsemlegombóccal és palacsinta... |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig ma csontleves és fokhagymás sült lesz vajon párolt zöldségekkel ebédre. |
|
Cirus |
|
Nálunk maradékok, bacönös libamáj krumplipürével, salátával.
Főztem eleget a hétre is |
|
mamácska |
|
Ma rántott csirke lesz rizibizivel ebédre és almás pite |
|
|
Békáscity |
|
Örömteli Feltámadást kedves mindannyiotoknak ! Van sonka, tojás, töltött káposzta, kalács, alma ... de inkább elmegyünk ebédelni - mert az a legjobb étel amit elénk tesznek és utána el is mosogatnak |
|