Téma: Láttátok? (2) |
|
jojoba |
|
"...kínzottja sok-sok méla vágynak..." |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ezen a fórumon nem publikálhatnak olyanok, akik a legalapvetőbb logikai képességeknek sincsenek birtokában vagy a bármilyen szinten meglévő logikai képességüket nem használják legalább alap fokon. Ezért visszavonom a jelszódat, amíg be nem számolsz a #222-m megértéséről. A beszámolót, légy szíves, az itt regelt mélcímemre küldd. Előre is köszönöm, üdv. |
|
|
|
hulot |
|
Nézz utána Kubatovnak!
|
|
hulot |
|
Akkor miért teszed?
|
|
hulot |
|
A jogban nincs logika. Ezt tudhatnád. A mérnök, pláne a matematikus, nem a logika nyelvén beszél, hanem egy végtelenül racionális, kiszámítható vonal mentén, ami nem tűri a bukfencet. Márpedig a logika olykor bukfencet vet.
Próbálkozz másféle kioktató dumával!
|
|
|
tiszavirág |
|
http://index.hu/belfold/2014/08/27/polgarok_haza/
Az tulajdonolja, aki akkor kérte, hogy támogassuk, a Szövetség a Nemzetért Alapítvány. De nem arról van most szó, amire te terelsz, hanem arról, hogy milyen magyar emberek állnak a ti harcosaitok mögött.
Jól mondta a miniszterelnök úr, ez a félnótás Gulyás (vagy hogy hívják) meg a Mónika mögött külföldi idióták állnak, ezek a szerencsétlen antimagyarok pedig az ő fizetett ügynökeik, anarchisták, hazaárulók. |
|
|
hümér |
|
Te sosem értesz meg bármilyen hozzászólást se nem meg.
(( Ne reménykedj, ÉN () nem szeretnék veled beszélgetni. ))
|
|
Rendes Kis |
|
Igen. Keresd föl 1 jogász, mérnök vagy matematikus ismerősödet, aki képes logikus gondolkodásra, magyaráztasd el magadnak, hogy mit jelent a #222-m, aztán gyere vissza és számolj be róla. |
|
hulot |
|
Nézz utána, hogy ki is tulajdonolja a Polgárok Házát! Kihasználtak benneteket, és (2006-ban) eldobtak.
|
|
hulot |
|
Majd pont te fogod ezt megmondani....
|
|
hulot |
|
Ezt teszi a CÖF is, mert akkor, de csak akkor, igazad lehet.
|
|
tiszavirág |
|
Talán 2002 környékén azt kérte Orbán, adakozzunk a Polgárok Háza felépítésére. Adakoztunk, ha jól emlékszem 27.000-en voltunk és fölépült a Polgárok Háza. Állítólag ki van téve egy falra azoknak a neve, akiknek az adakozásából a ház fölépült. Még nem voltam ott, de az én nevemnek is ott kell lennie. Hát így működik a magyar civil élet. Az internáciknál is így kellene működnie. |
|
Rendes Kis |
|
Logikából elégtelen a teljesítményed, leülhetsz. |
|
tiszavirág |
|
Ne a kormánytól, hanem azoktól a magyar emberektől, akik egyetértenek az elveikkel.
|
|
hulot |
|
Én általában figyelmesen olvasok, és pontosan a "ha" szócska miatt kérdeztem, s nem állítottam.
Amúgy miért is gond, ha civilek külföldről kapnak pénzt erre-arra, netán még arra is, hogy cseszegessék a kormányt? Kérjenek tán a kormánytól?
Vajon Orbán nem kapott a tanulmányaihoz, a politikai megerősödéséhez külföldről pénzt soha?
|
|
Rendes Kis |
|
Olvass figyelmesen: ott van a mondatban 1 "ha" szócska. |
|
hulot |
|
Személyeskedés ügyben olvass pl. mpd-t, pandát, keresztkemet (alias rintintint) és... tiszavirágot!
|
|
hulot |
|
Ebben te biztos vagy? Vagy csak bedőltél az Orbán-propagandának?
|
|
Rendes Kis |
|
Jobb ha kiderül, mintha áltatjuk magunkat ! |
|