Téma: Azok a kedves, aranyos migránsok |
|
Janne |
|
Ez két különböző gondolat nekem, nem lehet ennyire brutalizálni vagy eufemizálni valamit. |
|
Rendes Kis |
|
2 oka lehet: vagy Károli úr eufemizálta vagy Paskai úr brutalizálta Isten szavát. |
|
Janne |
|
Mi annak az oka, hogy, itt: http://biblia.hit.hu/bible/21/EXO/7
teljes más szöveg szerepel, mint az oszk-ban? Semmi kiirtás meg effélék.
Pl 7,16 -nál ez:
És mondd néki: Az Úr, a héberek Istene küldött engem hozzád, mondván: Bocsásd el az én népemet, hogy szolgáljanak nékem a pusztában; de ímé mindez ideig meg nem hallgattál. |
|
|
Rendes Kis |
|
Drága bácsi, miből gondolja, hogy Mózes II. Törvénykönyve érvényét vesztette ? |
|
schlempe |
|
Mindezt azért kérdem ily' gyermeteg naivitással alant, mert elvileg senkinek nem ellenségei az arabok-migránsok, ráadásul nem is csak az arabok "A" migránsok. Másrészt ha az "uszítók" a zsidók, akkor ők uszitottak is egyben nemcsak uszitók.És akkor önmagukat "uszitják"--mint uszitók--önmaguk ellen, mint No.I. ELLENSÉG-SAJÁTMAGUK ellen? Valahogy nekem nem áll össze a kép. Az Ön sablonja szerint legalábbis. Nekem meg nincs koncepcióm, egyszerűen nem értem a zsidókat. Aszerint SEM, amit Ön mond-ír. |
|
schlempe |
|
1.) Ki az aki "uszít"? 2.) És ki az a 2db "ellenség", akiket az uszitó egymásnak uszít? 3.) Nem(!) Mózes II.-ben hanem itt és most 2015-2016-ban vizsgált esetünkban! |
|
|
schlempe |
|
Én --Önnel ellentétben-- nem tudom, de nem is gondolom, hogy az Ön itteni állításában foglaltak igazak-é avagy hamisak? Lehet hogy igaz, amit itt írni tetszik, lehet hogy nem--én nem tudom. Nem is "ezen" meditálok, és nem is zárom ki azt, amit írni tetszett. De! Itt és most én NEM EZT KÉRDEZTEM! Hanem azt, hogy számomra úgy tűnik ez a "dolog"--ez a migrációs fölfordulás--A LEGROSSZABB éppen a zsidóknak, az ő számukra a legrosszabb, mint csapás és mint fenyegetés.És akkor miért "dolgoznának" azon, hogy nekik rossz, a legrosszabb legyen? Éspedig azért gondolom, hogy nekik--a zsidóknak--a legrosszabb, mert a muszlim-zsidó ellentét, mint ellentét és ellenségeskedés a Világban jelenleg a legpermanensebb ellentét és a leg élesebb is. Sok más, szintén léező ellentét létezése mellett. |
|
schlempe |
|
Amit Ön itt ír, annak ellenkezőjét ÉN NEM(!) állitom. Úgyhogy márcsak EZÉRT SEM(!) értem megállaptását. |
|
Rendes Kis |
|
Isten azt a parancsot adta Izraelnek, hogy "majd ha abba a helyzetbe kerülsz, akkor az összes többi népet irtsd ki". Most éppen azon dolgoznak, hogy abba a helyzetbe kerüljenek. |
|
orosz_hussalata |
|
Ez szerintem nem így van. A nagyszámú migráns elősegíti a nemzetek európája helyett egy usa szerű gyökértelen katyvasz létrehozását. |
|
schlempe |
|
Sokmindent nem értek, de akiket leginkább nem, azok éppen a zsidók. A világon mindenütt szétszórva élő zsidókat nem értem leginkább, akik vallásosak vagy aposztaták, ideológiai vagy faji alapon zsidók, dühösek vagy szelidek azért , mert kimondjuk a "zsidó" szót--MINDEGY. TÖKMINDEGY. Azt nem értem leginkább, hogy a sok okos--sőt túl okos--és érdekszemléletű vagy mafla zsidó hogy' a jóbüdös francba nem veszi észre vagy nem látja, hogy ez az egész MIGRÁNSCIRKUSZ, HA VALAKINEK, HÁT NEKIK ÁRT(!!!) LEGINKÁBB, ŐELLENÜK IRÁNYUL ELSŐ SZINTEN! IGEN! ELLENÜK A ZSIDÓK ELLEN. Amióta mindez fönnáll egy, egyetlenegy komoly zsidót hallottam megnyilvánulni úgy, ahogyan azt én a katolikus keresztény logikusnak és ésszerűnek--úgy ahogy ésszerűnek-- gondolom, s ez a megnyilvánulás: Konrád Györgyé!!! Azonkívül senki. Mondhatná valaki: "majális ez a nemzetközi antiszemitizmusnak, az anticionizmuusnak, diadaltorát ülheti a zsidó ellenesség!" De én nem vagy ok(!!!) antiszemita, bár nemigen kedvelem a zsidókat s főleg a "zsidós szellemiséget"! De! Zsidók vesztét, bántását tulajdonképpen NEM AKARNÁM! Őszintén nem. De ha ők maguk, a zsidók olyan korlátoltak, hogy a saját fejükre húzzák a migránscsürhét, akkor mi a túrót tehetek? Vagy hülye lennék és rosszul látnám az egész problematikát? MINDERRE ADJON VÁLASZT EGY IGAZI ZSIDÓ! NYILT ÉS EGYENES VÁLASZT. AKÁR AZT IS: HÜLYE VAGY BARÁTOM! EZÉR ÉS EZÉRT ÉS EZÉRT.... |
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Kb. a feléig néztem.
Közben elgondolkoztam: tizen jópár éve lakok itt egy kisváros mellett, ahol akadnak napi összezördülések.
Megette a galambod, a tyúkod a veteményt ... Fölébresztett a kakasod, a fűrészed, fűnyíród ... Összefüstölted a kiteregetett ruhát... Átjött a kecskéd, birkád, kutyád...
Érdekes. Sosem vertek/késeltek itt meg senkit. Megoldódott minden egy elnézéstkéremmel, egy kártérítéssel, egy (vagy több) sörrel/stampedlivel.
Álltam mindkét oldalon.
(Épp ma délután drótoztam be egy kutyajukat, mert jelezték a szomszédok, hogy látják napközben a farkast és a komondort. Egyikük homlokára sincs ráírva, hogy egy macskát sem bántanának.)
Ehhez még csak keresztyénnek sem kell lenni. Elég, ha magyar vagy. (és juszt se teszem hozzá, hogy európai)
|
|
negyven rabló |
|
Na igen! Ha eddig teljesen intakt lettem volna a napi politikai hírektől, akkor sem lepett volna meg, hogy Angi mama lett a befutó! Tárgyilagos, független és többségi választás volt... |
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
december 8. | 15:58
Elvágta a torkát egy migráns a másiknak a francia menekülttáborban, a Dzsungelben
Hajnali 4 órakor két migráns összeveszett a calais-i menekülttáborban, Franciaországban, végül az egyik megölte a másikat. A Dzsungelnek nevezett táborban öt-hatezer migráns él, sokszor hónapokig, a Le Figaro kifejezését használva meglehetős bizonytalanságban. Arra várnak, hogy kiderüljön: kapnak-e menekültstátuszt, esetleg tartózkodási engedélyt.
Az egyik migráns egyszerűen elvágta a torkát a másiknak, aki azonnal meghalt. A gyilkost hamar elfogták.
A Dzsungel nevű tábor egyébként egy valóságos kis város. A hatalmas, elkerített területen van például diszkó is. A Le Figaro egyik korábbi cikke szerint a migránsok a diszkóban főleg amerikai zenét hallgatnak.
|
|
|
|
|
|