Téma: Olvastátok? (csak erős idegzetűeknek !) |
|
|
|
|
keresztkem |
|
Engem meglep ez az AZONNALI ÉS RÖGTÖNI "zoofili"-ás fantáziálgatás egy esetleges állattal való--nevezzük így--érzelmi kapcsolatot illetően.Én ugyanis egy őzzel is--pláne kecskével, vagy azzal a szakállas vadbarommal is akár--PUSZTÁN ÉS KIZÁRÓLAG PLÁTÓI(!!!) VONZALOMRA GONDOLTAM, azt is csak nagyon föltételesen és remegő bizonytalansággal--bár igaz azért: eredetileg a szexualitás szót is merészeltem leírni,Isten bocsássa megf bűnömet!Merthogy a '"gyakorlatban" soha nem "jutottam túl" ezekkel a JÓSZÁGOKKAL a buksijuk esetleges megsimogatásán--kecskével pedig még odáig se' jutottam--Istennek hála. Úgyhogy oda meg vissza vagyok ezen, hogy "ajtóstul rohanjunk a házba" e témát illetően. k.k.
P.s.: Viszont MDP-nek azért leírok egy biológus-állatorvos viccet attól tartva ismeri, de mindegy.Lényeg.A MESTERSÉGES MEGTERMÉKENYITŐ ÁLLOMÁSON az "inszeminációs aktust" végző állatorvos "nagyban dolgozik" egy ARANYOS-JÁMBOR TEHÉN MEGTERMÉKENYITÉSÉN. A "beavatkozás végefelé táján" jámbor ábrázattal hátrapislant a tehénke, és megyszólal emberi nyelven IMIGYEN: "DE DOKTOR ÚR! LEGALÁBB EGY PUSZIT!" |
|
mpd |
|
Nem aljas voltál, hanem szakszerűtlen. A kecske NAGYON alacsony. Már persze, ha magasabb vagy 1,30-nál. |
|
tiszavirág |
|
Most olvasva ez félreérthető, hiszen lyuk és dákó most is van, de én akkor a segglyukat kihagytam a gondolatomból Ebből is látszik, hogy nem vagyok buzi. |
|
|
negyven rabló |
|
Zoofília őzzel? Asserossz! Meggondojjuk eftárs! (Bár kicsit magas, a kecske jobb!) |
|
keresztkem |
|
Ezzel a szakállas pi..ával az a jó, hogy zofort elővesz a görcsös ökrendezés ha a pofájára nézek.Bizisten egy szelídarcú őzsuta nagyobb szexuális gerjedelmet idéz elő a lelkemben, mint ez a hülyeállat.És még az osztrák köztársasági elnök gratulál neki.Kívánnám, hogy vegye feleségül--feleslegül... k.k. |
|
negyven rabló |
|
Dózsa is így kezdte... Nyugi,már csak pár évtized és kötelező lesz! |
|
tiszavirág |
|
A következő lépés az all inclusive lesz. Ahogy a kedves ügyfél parancsolja. Lesz lyuk is és dákó is, mikor mi kell. |
|
Cirus |
|
Már vicc is van:
-Miért sír az osztrák nő? - ... - Mert férfi |
|
mackó |
|
No igen, csak ezt eleve humornak szánták... De jó. |
|
mackó |
|
Igen, ez a szakállas nő meghökkentő ábrázolása a buziknak, transzvesztitáknak. Eddig azt lehetett látni, hogy kínosan ügyelnek arra, hogy annak látsszanak, aminek érzik magukat, de ez felülírja az eddigi trendet. Talán ezért érzem félelmetesnek, s ezzel az érzettel bővült az eddigi negatív jelzők sokasága. Legalábbis bennem. |
|
mackó |
|
Ebben lehet valami. Ki azaz épeszű, aki sms-eket küldözget? |
|
mackó |
|
Toleráns? Kiegyenesíteném a kaszát... |
|
|
Egzisztenciális kvantor |
|
Nem kell túlzottan megijedni a szakállas nő szereplésétől, ezzel a húzással a buzik maguk alatt vágják a fát. Magam részéről nyilvánvalónak tartom, hogy a buzi szervezetek nagyon rákészültek erre a versenyre, és rengeteg SMS-t küldtek. A szavazás során jól látszott, hogy a nyugati országoktól kapott több szavazatot "Punci Kolbász", ahol több a buzi. Illetve volt egy árulkodó jelenet a TV-ben, amiből kiderült, hogy a Kállay-Saundersnek drukkoló klubban is szervezetten készülnek a szakállas nő támogatására. Szóval szerintem a "szakállas nő" átlépett egy határt, amit már a nem buzi, de eddig toleráns heterók sem néznek jó szemmel. Illetve így az EP-választások előtt arra számítok, hogy a többé-kevésbé hívőket is mozgósítja majd ez a kis incidens. Szumma szummárum, a "szakállas nő" segíthet abban, hogy a közélet elkezdjen érdemben foglalkozni a buzikkal, ami eddig tilos volt. |
|
|
orosz_hussalata |
|
"Kinek, minek, miért akar megfelelni Európa? Rohanunk a teljes pusztulásba."
Pontosan ez merült fel bennem is. Aztán az, hogy senki sem szavaz egy ilyen érdektelen versenyre, így aztán kevés provó szavazattal eredményt lehet elérni. |
|
negyven rabló |
|
Nahát! Te sem vagy toleráns?! Nem, érted az idők szavát!
Tetszik, nem tetszik, ez a jövő! Mi és a gyerekeink lassan kihalunk, de addig is nyomják az agyunkba a minden természeti törvénynek, hagyománynak ellentmondó másság szeretetét egészen addig, mire a deviancia lesz a normális és végre az emberiség létszáma a mai 7,5 milliárdról lecsökken a multik által kezelhető, mondjuk 3 milliárdra! Addigra pedig tényleg néhány kézben lesz a világgazdaság. Csak azt nem értem, hogy akkora hatalom birtokában mijafrancot tudnak majd kezdeni magukkal?
Jaja! Olvastam Drábikot. |
|
negyven rabló |
|
Ez még nem büntetendő! Ha így is van, mi közünk hozzá? Más kérdés, hogy Gaudival talán kicsit elszaladt a ló, bár ezt az általam sem tolerált inzultust a kuruc.info végtelenül elvakult tagjai/i követték el! Most vitatkozhatnánk arról, hogy ebben mennyi a felelőssége a Jobbiknak, de nem érdemes! A tömeg/massza mindig bunkó! |
|
mackó |
|
Ugyan nem olvastam, meg nem is néztem, de ma nekem szögezték a kérdést a kollégák:
- Mit szólsz Koncsitához? - Kihez? - Hát a Koncsitához, a győzteshez - ?
Nem folytatom, nem tűri a nyomdafestéket... Szóval utána néztem, hogy miről is zengett a közélet a hétvégén.
Conchita_Wurst, a szombati dalfesztivál győztese. Vállat rándítottam, de elmondták a részleteket, s ledöbbentem. Hova ferdül még a világ? Kinek, minek, miért akar megfelelni Európa? Rohanunk a teljes pusztulásba. |
|
Cirus |
|
Ha jól emlékszem, a Gaudi-Nagy Tamás Morvai szeretője, szóval érthető |
|
mamácska |
|
A rendőrség őrizetbe vette azt a nőt, aki a Gaudi-Nagy Tamás által szervezett múlt heti rendezvényén leköpte Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét. A volt jobbikos képviselőről közben kiderült, hogy a párt EP-listavezetője mellett dolgozhat majd szakértőként Brüsszelben. Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az ellen a nő ellen, aki múlt kedden az Országház előtt leköpte Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét. A rendőrség őrizetbe vette a nőt. Emlékezetes, a vajdasági politikus az Országgyűlés alakuló ülésére érkezett – Áder János meghívására – múlt kedden a Parlamentbe, amikor a Kossuth téren a földtörvény ellen tiltakozók szidalmazni kezdték, és le is köpték.
Így köpték le a vajdasági magyarok vezetőjétÍgy köpték le a vajdasági magyarok vezetőjét facebook twitter link embed
A demonstrációt Gaudi-Nagy Tamás szervezte, és felszólalt Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti (EP-) listavezetője is. A jogvédőként dolgozó Gaudi-Nagy ráadásul később azt nyilatkozta, Pásztor örülhet, hogy ennyivel megúszta, és azt is hozzátette, hogy „lámpavason szoktak lógni a hazaárulók”.
A Jobbik igyekszik a felelősséget eltolni magától, Morvai Krisztina azonban – habár állítása szerint nem ért egyet Gaudi-Nagy megszólalásával – azóta sem határolódott el politikustársától. Ráadásul az Európai Parlamentben is számít közreműködésére szakértőként.
Tegnap lapunknak kifejtette, hogy eddig is dolgozott együtt bizonyos ügyekben Gaudi-Naggyal, és „nem lát semmi okot rá, hogy ez a jövőben ne így legyen”. Úgy látja, a lámpavas felemlegetése nem csorbítja a felkészültségét és hozzáértését. Morvai Krisztina azt is elmondta, mivel nem tagja a Jobbiknak, így szabad kezet kapott abban, hogy milyen szakértőkkel dolgozik együtt. Kérdésünkre hozzátette, hogy még csak kérés vagy utalás sem érkezett a Jobbik vezetésétől annak érdekében, hogy Gaudi-Nagy Tamás nélkül folytassa a munkáját.
Pedig a Jobbik a történtek után egyértelműen leszögezte, hogy „elvált az útjuk” Gaudi-Naggyal, és nem tartoznak felelősséggel a tetteiért. A párt elnöksége közleményében azt is leszögezte, hogy sok sikert kívánnak Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő tevékenységéhez.
|
|
|