Téma: Undorító oldalak... |
|
negyven rabló |
|
Ne-ne-neee! Én személyesen ismerek/tem ilyen idős párt! Szívmelengető volt velük találkozni! |
|
negyven rabló |
|
Idézet: Az öregség magány.
Ez egy kijelentés volt, ami biztos, hogy nem igaz! Most egy nagy-nagy frázis következik: "Van aki párban is magányos és van aki egyedül sem az!" Minden elcsépelt frázisnak van valós alapja, így ez a mondás sem légbőlkapott! |
|
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Ööö...készpénzért veszek naposcsibét! Évek óta bejáratott tenyészetben dolgozom!Ha az a szakadt, tollavesztett kakas csak kukorékol, akkor jövök én ... Jesszus! Remélem diszkrétek vagytok! ?( |
|
|
gajo |
|
De undorítónak elég undorító! Nem? |
|
|
Late Devonian |
|
Nem az oldal undorító, hanem a hír. Itt nincs "címhamisítás"... (Különben is, én úgy hallottam, hogy a hír viszont nem teljesen igaz, ugyanis a csirkék beleegyeztek az ak... ) |
|
|
gajo |
|
Éppen ez jutott az eszembe, csak már nem írtam bele.Idézet: fele kirájjságomat.
|
|
Late Devonian |
|
nemá', nem az a lényeg hogy pl. a "fél" szócska legyen benne... semmi gond sincs ezzel de ha van, akkor neked adom a fele kirájjságomat... |
|
gajo |
|
Igen, de azok ésszerű, felfogható határok közötti kifejezések /a fél ország elszegényedett, a fél város kenyérért állt sorba.../.
Itt milliárdokról van szó, és egy jelentéktelen tízezred rendű dologban... |
|
Late Devonian |
|
nemá', a magyar nyelvben rengeteg olyan kifejezés van melyeket nem lehet szó szerint venni... nincs velük semmi baj.
|
|
gajo |
|
Erre cserélte a profilképét a fél internet: nincs sok értelme, és még veszélyes is
Ez a "fél internet" sokszor visszaköszön. A mellett, hogy egy orbitális hazugság, még azért is undorító, mert valamiféle egységnek, hovatovább országnak, vagy nemzetnek érzékelteti ezt a parasztvakító gezemicét.
http://www.femina.hu/terasz/szelfi-divat |
|
|
|
Late Devonian |
|
Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van Soha sincsen jó idő, mindig esik az eső! |
|
gajo |
|
Meg a hasonlóak:
"Szörnyű csavar az időjárásban: Komoly veszélyre figyelmeztetnek!"
Mert? Mi lesz? Hideg, meleg? És mi ebben a szörnyű? |
|
Late Devonian |
|
Azok a legszemetebb dolgok, amikor kérdésnek álcázott kijelentéseket tesznek be a címbe .. :-( Mondjuk, ez előfordul a médiában általánosságban is. Többé-kevésbé...
|
|
gajo |
|
Nyomorult egy lap, talán a leginkább undorító! |
|
Late Devonian |
|
Na ja, az úgy túl szimpla lett volna, ha csak annyit írnak, hogy meghosszabbították a nyomozási határidőt ... :-)
|
|
|