Téma: Fa Nándor újra tengerre szállna |
|
mackó |
|
Közben meg a Pisti gyerek meg akar lépni Nánditól. Erőlködik, de remélem Nándinak lesz még válasza ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Höhh, úgy látom, már nincs baj, száll a fickó mint a "Őszi Napfényben Suhanó Nyílvessző"!
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Hoppá, már be is állt írányba... Hajrá, hajrá.. Már csak 15000 mérföldet kell "kibírnod" |
|
|
R.András |
|
Én is ezt nézem - a másik elegánsabb, de felforralja a procimat ! |
|
|
|
|
R.András |
|
Ja nem: éppen befrissítette a térképet ... Most már a 2D-sről is eltűnt a 2. viharmag ... |
|
R.András |
|
Uppsz ... Én a 2D-set nézem - arra egészen másfajta szeleket rajzol ! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hááát, úgy tűnik nem egészen ....
Vendée Globe - Seuls autour du monde du 7 décembre : troisième de ... www.lci.fr › /sport/ › /vendee-globe/ - Oldal lefordítása 37 perce - Thomas Ruyant (Souffle du Nord) n'a pas abandonné mais a subi une avarie. Éric Bellion a perdu l'un de ses safrans. L'impitoyable océan indien a bouleversé ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Ja és OK, lehet nem akar gyorsan is menni (közel hátszéllel). Na és, lehet, egy kicsit tényleg aludni is akar, ezektől minden kitellik ..
|
|
|
R.András |
|
Najó, de miért nem előrefelé (ÉK-nek) menekül ? Amerre az orra áll (ÉNy), ott egy másik viharmag közeleg ! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Lehet, csak északabbra "menekül",... megnéztem a másik trackingen, tőle délebbre még nagyobb szelek vannak, lehet hogy talán a már emlegetett "üvöltő negyvenesek" is arra kószálnak!! ..
|
|
Felkesz Deneverr |
|
háááát.... ott most 29-30 csomós szelek fújnak, valszeg nem alszik ... |
|
|
mackó |
|
Szerintem elaludt. Ha ez igaz, látni fogjuk, hogy mikor ébredt fel ... |
|
|
R.András |
|
A 8.-nak is igen furcsán áll az orra ... ! Ezek a Déltengerek erősen rostálják a mezőnyt ! |
|
mackó |
|
Így a 11. Nándi jelenlegi pozíciója. |
|
mackó |
|
-4,5=-9,5 De megint kiesett valaki ... Sébastien Josse ... a 3. helyről .... |
|
mackó |
|
Mert Pisti lassult Nándihoz képest. Nagy küzdelem lesz az övék, remélem mindketten célba érnek. |
|
|
|