Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Békáscity |
|
Ma buggyantott tojás-leves, milánói fodros nagykocka-tészta, sajttal - valami fenomenális (jobb mint a spagetti - amire úgy emlékeztem van még itthon, de nem volt ) |
|
mamácska |
|
Tegnapi csontleves(tarjacsontból) és rakott krumpli lesz a mai ebéd. |
|
Békáscity |
|
Kacsaleves sok zöldséggel, lecsós cs.máj-rizzsel, diótorta |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gulyásleves és túrós csusza sok töpörtyűvel |
|
|
Cirus |
|
Ma grillezett lazac salátával. |
|
mamácska |
|
Ma pedig tojásleves és töltött káposzta lesz ebédre. |
|
mamácska |
|
Nálunk ma halászlé lesz és csirkepörkölt nokedlivel ebédre. |
|
mamácska |
|
Mielőbbi gyógyulást Neked! Teázz és feküdd ki,ez a legjobb! Körülöttem is sokan betegek,hasonló tünetekkel.... |
|
Cirus |
|
Tegnap erősen náthás voltam, enyhe hőemelkedéssel, én ágyban, a férj grillezett nekem is bajor kolbászt, amit pedig nem is szeretek annyira, de ez jól fog esni Este már én főzök. |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig a mai ebéd: zellerkrémleves és rántott sajt rizi-bizivel |
|
Békáscity |
|
Köszönöm ! Ma úri nó leszek, nem főzök Kedd Tárkonyos ragu leves Vörösboros marhapörkölt tésztával Töltött csirkecomb burgonyapürével 2x2 adag menü 2760,- Ft mára és holnapra innen az önkiszolgálóből (Repeta büfé Boglár u.) |
|
Cirus |
|
Ma pedig húsleves lesz gazdagon, meg sok zöldség, és valószínűleg az utolsó zsenge kukorica.. (másodvetésből). |
|
Cirus |
|
Petrezselyemdaráló??? Ha ledarálod, minden aroma elveszik belőle!
Zöldfűszerek aprításához ilyesmit ajánlok:
|
|
|
Békáscity |
|
Paradicsom passzírozó darálót keresek - a beteg szomszédasszonyomnak kellene ! tudtok segíteni ? (és petrezselyem-daráló is érdekel) |
|
mamácska |
|
Nálunk a mai ebéd: zöldborsóleves csipetkével és töltött paprika |
|
Békáscity |
|
Hétfői maradékevés : húsleves, krumplifőzelék sült virsli, tegnapi süti (mini szerelmeslevél) |
|
Cirus |
|
Ma mindenféle zöldségágyon sült csirkefelsőcomb lesz |
|
Békáscity |
|
Trófea : előétel/hidegtál csipegetés mindenből - fantasztikus péksütemény kínálattal főétel : hideg gyümölcsleves (alma/szilva) első tányér: gombás csirkepaprikás, nokedli, madridi húsgombóc, spanyol bab (felejthető) második tányér: rántott csirkecomb-filé, rántott karfiol, brokkoli, bébirépa (a zöldségek nyersek maradtak ...) harmadik tányér: bbq csirkecomb, gnocci dessert: madártej (kb. 1 dl), körte, szilva, nektarin közben: pezsgő - koccintás Gabika új lakására, narancs és ananász ital aztán kidőltünk |
|
|
tiszavirág |
|
Helyes a dörgés! A krumplileves legyen krumplileves, a pörkölt, meg legyen pörkölt, ne tejbe papi..... |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig a mai ebéd: paradicsomleves és resztelt máj krumplival |
|
Rendes Kis |
|
Nem a paleo miatt tettem be, csak nem találtam fűszer és sajt nélküli pörkölt ragut ... |
|
Cirus |
|
Szerintem ennek a fűszerezése is szörnyű Meg ha paleo, akkor hogyhogy eszik sajtot???
Na mindegy, nekem ma grillezett csirkemell lesz ebédre vegyes grillezett zöldségekkel. |
|