Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Békáscity |
|
Májgaluska leves, krumplis tésza,uborka |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zellerkrémleves és tejszínes,sajtos csirkemell krumplipürével |
|
Cirus |
|
Gombás sertéscomb nokedlivel. |
|
Békáscity |
|
Még mindig maradék leves de már végre elfogyott ! - második fogás: rántott cs.mell, kr.püré, csemege ubi és körte, szilva, alma |
|
|
Cirus |
|
De. Kávé kell bele. Mondjuk nem sok, így alapvetően nem egy kávéízű édesség. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: babgulyás és juhtúrós sztrapacska |
|
Békáscity |
|
lehet anélkül is - de alapvetően mascarpone |
|
|
Békáscity |
|
2 db kacsaszárnytőből-leves grízgaluskával, sok zöldséggel holnapra is , ma tejf.gombapöri tésztával, holnapra meg töltött paprika (30 dkg hús, kis rizs - 2nagy paprika félbevágva, megtöltve, a maradékból meg mellé húsgombócok) és gyümölcs, most épp finom körte és szilva |
|
|
tiszavirág |
|
Utálom a kávés cuccokat, miközben a kávéból egy nap megiszom 2-3 adagot....inkább hármat. |
|
|
tiszavirág |
|
Ja! Azt hittem a tésztát kell vaníliásra csinálni.... |
|
Békáscity |
|
zöldségropogós tejföllel, reszelt sajttal - és tegnapi levesmaradék |
|
Békáscity |
|
nem !!! - tölteléknek lekvár helyett |
|
|
|
Cirus |
|
Köszönjük.. Meggondolom a nagy zabálást, most épp elkezdtem egy 30 napos programot, amibe este sok nem fér bele, de lehet, hogy ma kivételt teszek és csirke helyett steak lesz! |
|
mamácska |
|
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! És jó étvágyat a finom vacsorához! |
|
Cirus |
|
Ma valami salátát szerzek, férjnek van maradék tegnapról, este házassági évforduló, ilyenkor mindig elmegyünk abba az étterembe, ahol a vacsorát tartottuk Kár, hogy most a kerti parti kimarad |
|
|
Békáscity |
|
drötker - fél cs. vaniliapuding, 1 dl hideg tej és kb. 5 dkg vaj |
|
|
Békáscity |
|
Reggelire : tejeskávé 1 vajaskifli nekem és 1 Lexinek Vacsorára pl. ma : 2 szelet rozskenyér vajjal és finom borjópárizsival, paprika, paradicsom, tea |
|