Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
gajo |
|
Ügyes vagy! nagyon köszönöm! |
|
|
|
|
gajo |
|
„a Türk Világ Legfelsőbb Rendje”
Nem találtam fényképet. Tud valaki segíteni? |
|
pandala |
|
Azt szeretném mekkkérdezni, s meg is kérdezem, hogy Áder mikor aggya el a vízünket?? És, hogy hogyé adja? .... Na meg kinek? Gréta Thunberg is vesz??...
|
|
R.András |
|
Kézzel tudok új témát nyitni, írd meg nekem, milyen címűt nyissak. |
|
|
tiszavirág |
|
Volt csütörtökön kormányinfó? Hun a linkje? |
|
|
R.András |
|
Sajnos, a többszöri költözködés miatt a régi hozzászólások nagyrésze az offline archívumomban van ...
|
|
tiszavirág |
|
5158 hozzászólás Az hogy lehet, hogy nekem van a legtöbb hozzászólásom, mikor van itt nálamnál sokkal aktívabb fórumlakó? Talán a sok különféle névhasználat miatt?
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Van wifis változata is annak a IRIS-esnek ... :: IRIS IRIScan Book 5 WiFi
|
|
R.András |
|
Következő kérdés: honnan szerezzek rá pénzt ? |
|
|
|
|
pandala |
|
Aha, látom, ehhez van OCR is... sz'al, ennyi pézért elég jónak látszik... Én el vagyok maradva ebben a témában, mert régebben alapvetően csak az asztali kivitelek voltak. Általános szekennerek, amelyek faxolni is tudtak ..
|
|
pandala |
|
Olyat vegyé', amelyik tud lapozni is!! .. Nemtom, de utálom az olyan pdf fájlokat, amelyekben a scanner-és miatt nem lehet keresni.... Sz'al, az mindenképpen szempont lehet, hogy tudjon "character recognition-t", illetve legyen hozzá olyan szoftver, amely profi ebben a témában.... A'szem, van egyébként valami jó kis magyar szoftver a témában.. "Recognita"?? .....
|
|