Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
Rendes Kis |
|
A választ 2016-08-10 20:17:46-kor küldtem el Neked, csak nem olvastad el, azután meg már a levelezés lekapcsolódott. Remélem, nemsokára vissza tudom kapcsolni ... |
|
tiszavirág |
|
Nem gyütt válasz magában sem, pedig kifúrja az oldalamat a kíváncsiság. Kérlek válaszolj!
|
|
tiszavirág |
|
A kérdéseimre? Mert arra nem jött válasz magánban sem.
|
|
|
tiszavirág |
|
További kérdéseim:
*Ki volt a tárhelyszolgáltató 2009 és 2016 nyara között? *Miért volt az baj, hogy "a McAfee víruskereső fölvett minket a rosszindulatú webhelyek közé"? *Járt ez valami hátránnyal? Mert például én ebből soha semmit nem vettem észre. *Ki volt az a tárhelyszolgáltató, akihez költöztünk, de simlis volt? *Mit gondoltál mennyit fog kérni? *Végül is mennyit számlázott? *Most hol vagyunk? *Ő mit mondott, mennyit kér?
Úgy okosodik a gyerek, ha kérdez, ugye?
|
|
Rendes Kis |
|
Azt írtad, hogy "ki kellene tölteni valamilyen módon a képek közötti fehér spacét... ( lehet, hogy pl. az is elég lenne, ha ott is hasonló sárga lenne a háttér mint ahogy az oldal többi részén ... )"
... Vagyis a fehér az nem tölti ki a képek közötti spacét |
|
Late Devonian |
|
bexarás, te nem tudsz olvasni ... :-D nem először.. :-(
|
|
Rendes Kis |
|
Aszontad, hogy a fehér szín nem tölti ki a spacét ... |
|
Rendes Kis |
|
A történetünk: - Kb. 2009-ben költöztünk arra a tárhelyre, ahol most nyárig voltunk. - Most nyáron észrevettem, hogy a McAfee víruskereső fölvett minket a rosszindulatú webhelyek közé. - A tárhelyszolgáltató nem tudott használható tanácsot adni, hogy mit tegyünk ellene. - Tehát költözés. - A költözéssel megoldottuk a problémát, a McAfee levett minket a listájáról. - De az a tárhelyszolgáltató simlisnek mutatkozott, többet számláztak, mint gondoltam. - Tehát továbbköltözés.
A két költözés ideje alatt volt néhány napos fórumszünet. Remélem, elég bőven kifejtettem, ha nem, kérdezz. |
|
|
tiszavirág |
|
Korábbi napokban benéztem, de nem lehetett bekapcsolódni. Mi történt? Kicsit bővebben.
|
|
Rendes Kis |
|
Reméljük, ez az igazság hamarosan elavul ! Sőt, nem is csak ölbetett kézzel reménykedünk: dolgozunk rajta ! |
|
menta |
|
Hát igen, a szomorú igazság! Jobb ez. |
|
|
menta |
|
nem tudom miért, talán a zavaró képkivágás és kompozíció miatt |
|
Rendes Kis |
|
Mi abban az ijesztő, hogy nagymama és unoka együtt belenéznek a jövőbe ? |
|
|
Late Devonian |
|
igen, de ennek semmi köze a témánkhoz ... lehetne ott bármilyen kép, a 'probléma' ua. maradna ki kellene tölteni valamilyen módon a képek közötti fehér spacét... ( lehet, hogy pl. az is elég lenne, ha ott is hasonló sárga lenne a háttér mint ahogy az oldal többi részén ... ) |
|
menta |
|
szerintem jó, áttekinthető, az életmód kép ijesztő, a lista alján lévők már nem olyan hátrányos helyzetűek, nem lóg le sehol |
|
|
gajo |
|
Nagyon jobbra billen a kezdőlap. |
|
Rendes Kis |
|
A "templum" latin szó eredeti jelentése (az antik Rómában, a madárjósok szóhasználatában): "kis kék folt a felhős égen". ... Szerintem nem rossz ez a "templum" itt, a homlokunkon ...
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
persze, de nem is azzal van "gond", hanem a "kitöltéssel" ... a főlapon pl. az alsó rész most már egész pipec lett! |
|
Rendes Kis |
|
Gondoljatok arra, hogy nem mindenkinek van km-széles képernyője ... Sőt, újabban divat telefonról netelni ... |
|