Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! |
|
Gyöngy |
|
Pont az volt a feladat, hogy megnézd, mi az ami jól illeszkedik az eddigi tapasztalataidhoz, melyik az amelyiket legkényelmesebb neked használni. Aztán, ha a döntés olyasmi mellet történik majd, ami neked nem tetszik, majd hosszasan panaszolkodsz miatta. |
|
tiszavirág |
|
Belekukkantottam, de fogalmam sincs, hogy mit kell rajta nézni és kedvem sincs a bogarászásukhoz. Vannak itt a fórumon többen, akik nagy spílrek ebben a témában. |
|
Gyöngy |
|
Végignézted már, amiket küldtem? Írd ide, hogy milyen tapasztalataid vannak. Majd ennek a linkjét adom meg az illetékesnek a döntéshez. Egyelőre nem tudom, mikorra várható, de biztosan lesz.
|
|
tiszavirág |
|
Ennél többet senki sem tud? Mikorra várható, hogy megindul? Egyáltalán megindul-e?
|
|
Gyöngy |
|
Nekem, meg ég néhány embernek az 1. tetszik, persze, időbe telik majd, hogy elboldoguljak vele. Leginkább ennek a méhesnek az átláthatósága és könnyedsége tetszik, de nem tudom, erre lehet-e szavazni . |
|
onodij |
|
Már profilom is van ... |
|
onodij |
|
No nézni/olvasni már tudok - írni még nem |
|
onodij |
|
Hússaláta és negyven rabló is ! Na most tényleg nekiállok mélyebben tanulmányozni - a legjobb a legegyszerűbben kezelhető lesz (nálam legalább is) ... |
|
onodij |
|
Ah a 4-esen már látom Mackó és Gyöngy lakótársakat ! |
|
onodij |
|
Én a 3. és 4. motrot tartottam jónak -eddig. De mára mindkettőn elszállt a régi jelszóm Most újra kell regisztrálnom ? vagy mi - hülye vagyok én ezekhez a todományokhoz ! |
|
Gyöngy |
|
Úgy tűnik új arculattal, szolgáltatásokkal fog megjelenni. Nem tudom, neked megküldtem a kipróbálandó fórummotorokat? |
|
fokos |
|
Ódeköszi. Esetleg valami bővebbet? |
|
Gyöngy |
|
Harmadik nekifutásra nekem is ! |
|
Gyöngy |
|
A gondola fórum szolgáltatása karbantartás miatt nem elérhető.
Kérjük, nézzen vissza később! Köszönjük türelmét! |
|
negyven rabló |
|
Jaja! Betegesen ragaszkodtam a belépéshez, de leesett, hogy regisztrálni kell.
Köszönöm. |
|
fokos |
|
Mi van a másik gondolával? |
|
|
negyven rabló |
|
Ja, csak én nem jöttem rá, hogy esetleg újból kell regisztrálni? |
|
|
negyven rabló |
|
Kösz. Megpróbáltam belépni, de sztem elfelejtettem a jelszavamat. Kértem újat, de azt írja, hogy nem valós az emil címem, pedig istenbizony az! |
|
Gyöngy |
|
Neked is itt belül küldöm meg. Elnézést, de úgy látszik, csak az orromig látok . |
|
|
Gyöngy |
|
Ott is van! A "belsős" rekeszben kell keresni. |
|
|
Gyöngy |
|
Nnnna, van is miért pironkodni ! |
|