Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! |
|
negyven rabló |
|
Kösz. Megpróbáltam belépni, de sztem elfelejtettem a jelszavamat. Kértem újat, de azt írja, hogy nem valós az emil címem, pedig istenbizony az! |
|
Gyöngy |
|
Neked is itt belül küldöm meg. Elnézést, de úgy látszik, csak az orromig látok . |
|
|
Gyöngy |
|
Ott is van! A "belsős" rekeszben kell keresni. |
|
|
Gyöngy |
|
Nnnna, van is miért pironkodni ! |
|
mackó |
|
Se levél, se e-mail nem jött. Vagy én nem is vagyok? |
|
|
john batky |
|
Igen, megkaptam, láttam, hogy 4 van, de most nincs időm egyenként tesztelgetni... bevallom, ezért kérdeztem.. |
|
Gyöngy |
|
Küldtem neked is kipróbálásra? Sajnos, nem emlékszem . Melyiket választottad?
|
|
john batky |
|
Született már döntés, hogy melyik motorral megyünk tovább? Addig nem regisztrálok... |
|
john batky |
|
(Ebben totál konzervatív vagyok. Szeretek könyvekbe belelapozgatni, beleszagolni. Ha meg olvasom, sosem pittyeg, hogy lemerült az aksi.) |
|
iszalag |
|
/Végül táblagépet vettem. Remek könyv- és újságolvasásra, videonézésre. |
|
|
|
mandala |
|
Szerintem lehet. Azt, hogy milyen nyelvű, azt az aktuális doku (e-book) tartalma határozza meg.
" .... Display Resolution 1200 x 824
... * Supported Text Formats AZW , HTML , PRC (Mobipocket) , PDF , DOC , TXT * Supported Still Image Formats PNG , JPEG , BMP , GIF ... " : http://reviews.cnet.com/e-book-readers/amazon-kindle-dx-graphite/4507-3508_7- ...
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ez 1 kolléganőm szavajárása volt és magyarul "módszer"-t jelent ! |
|
gajo |
|
El!Milyen só volt? Timsó? |
|
|
gajo |
|
Tiszavirág levelet írt /| 2010. augusztus 28. 15:12/ azóta szirénázik ez a vörös bigyó. Rendes Kis! Légyszi állítsd le! |
|
|
mandala |
|
....
"ÚMŐ – Eltemetve, elvesztve A meghívót nem tudom ki írta és tette közzé. Nyilván a finnugor elmélet egy ellenfele, a MTA tevékenységének radikális bírálója. 2010. július 4. 10:53
Három hete kezdtem írni ÚMŐ – azaz Új Magyar Őstörténet – című publicisztikai sorozatomat. Eredeti szándékom szerint nem követték volna ilyen szoros vonulásban egymást az írások, de meglepően sok felszólamlás érkezett a szövegek nyomán. ...." : http://gondola.hu/cikkek/72172-UMO_%26%238211%3B_Eltemetve__elvesztve.html
|
|
|
|