Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
Late Devonian |
|
nincs vele nagy baj, csak egy kicsit csufi ... a második, a "Jelszavam: ..." kezdetű sor egy kicsit elvan csúszva, (balra!), brrr, egy jobbos fórumon!
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ööö ... Akkor nálad változott valami, mert én nem nyúltam hozzá ! Tudom, hogy jobb volt egymás alatt, azért nem nyúltam hozzá, hogy ne idegesítselek ! |
|
tiszavirág |
|
Drága jó Urunk RK!
Könyörgöm ne változtassál már minden nap a fejlécen, mert @rvára idegesítő. Alig találtam meg, hogy melyik rubrikába mit kell írjak és ez már ki tudja, hogy melyik változat.
Sokkal jobb volt, amikor a név és a jelszó egymás alatt volt.
Egy konzervatív ember nem visel el ennyi, ráadásul abszolút fölösleges változtatást.
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Uppsz ... Egy kicsit elgányoltam ... De már jó ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Bocsánat, visszafogom magam ... Minek kellene előjönnie ? |
|
tiszavirág |
|
RK! *Légy szíves ne változtassál már annyit a bejelentkezés formátumán, mert elszédülök. *Nem jön elő semmi, ha a felhasználónevemre rákattintok.
|
|
Rendes Kis |
|
Ööö ... A történetnek 4 szereplője van: - a régi szolgáltató, - a McAfee víruskereső, - az új szolgáltató - és mi. A mi, régi szolgáltatótól bérelt tárhelyünket törték fel hekkerek. A McAfee válaszolt egy napon belül. |
|
tiszavirág |
|
Ki tört fel és kinek a honlapját évekkel ezelőtt?
Ha 1 nap múlva válaszoltak, akkor miért haragudtál meg rájuk és mentél át más szolgáltatóhoz?
|
|
Rendes Kis |
|
Én sem tudtam róla. Most lett egy új gépem, amire véletlenségből feltelepült a McAfee víruskereső. Amikor arról a gépről akartam ránézni a honlapunkra, akkor pattant föl egy figyelmeztetés, hogy Idézet: McAfee WebAdvisor ! Figyelem: Fenyegető veszély Hűha! Biztosan oda szeretne lépni? http://vectrix.hu/ kockázatos meglátogatni. Webhelyjelentés megtekintése: Web Reputation: High Risk Threat Detail: Web Category: Malicious Sites Overview Online Affiliations DNS Servers for this Domain: No results found
Egy évekkel ezelőtti (már rég elhárított) honlapfeltörés miatt kerülhettünk föl a listára. Most annyit kellett tenni, hogy be kellett jelenteni az ügyfélszolgálatukra, hogy szerintünk nem vagyunk kártékonyak. Egy nap elteltével jött a válasz, hogy: szerintük sem - és levettek a listáról ...
|
|
tiszavirág |
|
Nem is tudtam, hogy feketelistán voltunk. Vajon miért?
Szoktam feketeözvegyezni, admirálisozni, miközben hallgatom a műsorokat. Azok az oldalak is mindig tiltólistán vannak, állandóan figyelmeztet valaki, hogy veszélyes hely, bepirosodik a képernyőm. Nekem még soha nem okozott gondot.
Eddig.
|
|
|
tiszavirág |
|
Nevük? Kicsit bővebben is elmondhatnád, hogy miért akadtál ki a korábbitól.
|
|
Rendes Kis |
|
Az egyik tárhelyszolgáltatótól a másikhoz |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Igen, úgy néz ki, sikerült átmenteni magunkat ... |
|
|
|
iszalag |
|
Ki tud valamit Marton Pálról? Égi Itélõszék... Költõ, Trianonról irta ezt a verset |
|
|
mpd |
|
Az jutott eszembe, hogy ha egy zsidó ateista lesz, akkor onnantól már nem is zsidó? |
|