Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
tiszavirág |
|
Ki tört fel és kinek a honlapját évekkel ezelőtt?
Ha 1 nap múlva válaszoltak, akkor miért haragudtál meg rájuk és mentél át más szolgáltatóhoz?
|
|
Rendes Kis |
|
Én sem tudtam róla. Most lett egy új gépem, amire véletlenségből feltelepült a McAfee víruskereső. Amikor arról a gépről akartam ránézni a honlapunkra, akkor pattant föl egy figyelmeztetés, hogy Idézet: McAfee WebAdvisor ! Figyelem: Fenyegető veszély Hűha! Biztosan oda szeretne lépni? http://vectrix.hu/ kockázatos meglátogatni. Webhelyjelentés megtekintése: Web Reputation: High Risk Threat Detail: Web Category: Malicious Sites Overview Online Affiliations DNS Servers for this Domain: No results found
Egy évekkel ezelőtti (már rég elhárított) honlapfeltörés miatt kerülhettünk föl a listára. Most annyit kellett tenni, hogy be kellett jelenteni az ügyfélszolgálatukra, hogy szerintünk nem vagyunk kártékonyak. Egy nap elteltével jött a válasz, hogy: szerintük sem - és levettek a listáról ...
|
|
tiszavirág |
|
Nem is tudtam, hogy feketelistán voltunk. Vajon miért?
Szoktam feketeözvegyezni, admirálisozni, miközben hallgatom a műsorokat. Azok az oldalak is mindig tiltólistán vannak, állandóan figyelmeztet valaki, hogy veszélyes hely, bepirosodik a képernyőm. Nekem még soha nem okozott gondot.
Eddig.
|
|
|
tiszavirág |
|
Nevük? Kicsit bővebben is elmondhatnád, hogy miért akadtál ki a korábbitól.
|
|
Rendes Kis |
|
Az egyik tárhelyszolgáltatótól a másikhoz |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Igen, úgy néz ki, sikerült átmenteni magunkat ... |
|
|
|
iszalag |
|
Ki tud valamit Marton Pálról? Égi Itélõszék... Költõ, Trianonról irta ezt a verset |
|
|
mpd |
|
Az jutott eszembe, hogy ha egy zsidó ateista lesz, akkor onnantól már nem is zsidó? |
|
Rendes Kis |
|
Társasház ? Van közös képviselő ? Át kell nézni a lefolyórendszert. |
|
menta |
|
f+3em,~100éves,földszinszt,nem lakás |
|
|
menta |
|
gépészek! ha a víz visszajön (sőt kiönt) a wc szennyvízlefolyónál, amikor nagyon nagy az eső, mi a baj? lehet az, hogy a strangszellőzőbe van kötve az esővízcsatorna? hogy kell javítani? |
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
A főoldalról levették a rámutató kapcsot, de működik. |
|
tiszavirág |
|
Jól látom? Végleg törölték a fórum rovatot a kék Gondoláról? |
|
tótumfaktum |
|
Sőt, esetleg az is elég, ha a password funkcióval magad próbálod letesztelni. Klikk a "Forgot your password?" linkre! .... |
|