Téma: Kormányinfó |
|
|
|
tiszavirág |
|
Néha azért elnyom egy kis somolygást a sok hülye kérdések miatt. Azon azért csodálkoztam, hogy Kósa András elég hosszan rugózott azon, hogy vajon vereség esetén átadják- e a hatalmat? Ezt feltételezni ezekről a komoly, intelligens, jogot végzett emberekről, vérciki. Nem tudtam, hogy ez a K.A. ennyire primitív.
|
|
pandala |
|
Bírom azt az "angyali türelmet", ahogy válaszol némelyiknek, somolyogva.. Csak mindig félek, hogy nehogy átváltson harsány röhögésbe!!! Mert azt biztos felpumpálná a jobalsi sajtó, legalább egy hétig arról cikkeznének hogy ....
|
|
tiszavirág |
|
Kormányinfó 2022.01.13.
https://www.youtube.com/watch?v=LBHty8MfzKE
2 óra 41 perc
Én képtelen lennék ennyi ideig állni és felelni ennyi agresszív baromnak.
Orbán sajtótájékoztatója 3 óra 14 percig tartott. Így, közel a 60- hoz, meg kell állapítani, hogy jó fizikai állapotban van a miniszterelnök.
|
|
|
|
|
pandala |
|
"covidos lett" Gulyás Gergely kiváncsi vagyok rá, hogy mit hoznak ki ebből a "vírustépelődők"! .. |
|
|
|
gajo |
|
Sokan megnézték a szép magyar lányt! |
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Nincs miről "meggyőzni"! Hisz' az úgy van ahogy mondom. És nem csak nálam. Azt hittem h legutóbb végre megértetted, de nem, sajnos ....
Ha nem úgy fogalmaznál, hogy "ők kitették", akkor még talán érteném h miért kötöd az ebet a karvalyhoz .. Gondolod, direkt csak téged akarnak "szívatni?????" Ha nem vetted volna észre, én nem azt ""vitatom"", hogy Te mit látsz, azt te tudod csak .. és van is elképzelésem arról, hogy miért van "gond" nálad .. Ezt tkp. már többször elmagyaráztam. Most nem teszem. De ha kéred, akkor esetleg még egyszer kisérletet teszek a leírásra ....
Ugye nem hiszed, hogy csak veled xarakodnak, de másokkal nem!! ))
|
|
tiszavirág |
|
Nem tudsz meggyőzni. Nem volt mindig így és félek, hogy sajnos nem is lesz mindig így.
|
|
|
|
|
|
|