Téma: Olvastátok ? |
|
tiszavirág |
|
Századik nick neveden megint osztod az észt, te kretén? Ne velem foglalkozz te buta primitív faék.
|
|
Walaki |
|
"Bernd Riegert Senior European Correspondent, Deutsche Welle Brussels
Experience Deutsche Welle journalist Company Name Deutsche Welle Dates Employed Nov 1991 – Present Employment Duration 26 yrs 3 mos Deutsche Welle Senior Correspondent Company Name Deutsche Welle Dates Employed Nov 1991 – Present Employment Duration 26 yrs 3 mos
Education Technische Universität Dortmund Field Of Study Journalismus " |
|
Walaki |
|
Idézet: Reigert szerint Lengyelország, Magyarország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia “nem teljesen vitte véghez az átmenetet kommunista diktatúrából olyan országgá, mely a jog uralmán alapul.”
|
|
Walaki |
|
"a német"
szokás szerint, hülyeségeket beszélsz
fikarcnyit sem vagy különb azoknál, mint akiket ""kritizálsz""
|
|
|
tiszavirág |
|
Ezért nem kell többé liberális nő
https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/ezert-nem-kell-tobbe-liberalis-no
"Az összes bágyatag, Nyugatról beszivárgó és hazánkban főleg a TGM-féle pulóveres idióták által felkapott öngyűlölő ideológiát vissza fogja neked böfögni a Fehér Ember gonoszságáról, meg a kötelező bűntudatról."
"0rbán bevándorláspolitikája botrányos. Páriává tette hazánkat vele az Unióban, de hogy tudna hazajutni a Keleti érintése nélkül?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Ugyan már, tiszavirágelvtárs, te még röhögni sem tudsz rendesen, nem hogy sírni!
|
|
menta |
|
A nagy francia elsötétedés óta a jobboldal: konzervatív keresztény - és igen, királypárti is, mert ezek az értékek odatartoztak. Az archaikus rend igényével szemben az anarchikus pusztító erőkkel. Magam is royalista vagyok, Szent László lovagkirályra szavazok majd, ha indul. |
|
tiszavirág |
|
RK! Rájöttem. Olyan emoticont tettem be, amit a rendszer nem tartalmaz, ezért az emoticonhoz elérve a többit levágta. Betehetnél egy sírós emoticont, mert néha az embernek az iszonyatosan primitív baromságok láttán sírni lenne kedve.
|
|
tiszavirág |
|
Azzal sem értek egyet, hogy a Civil Kör című műsorban Megadja Gáborék gyakran használják gúnyos értelemben a "haladó" jelzőt. Igen, az internácik már az átkosban is úgy tartották magukat számon, hogy ők voltak a "haladók", míg a másik oldal a "reakciós", "maradi", "visszahúzó", "retrográd" és más hasonló negatív jelzős társaság. Az intelligens hallgató tudja, hogy itt kifigurázásról van szó, de sajnos az istenadta nép nagy része nem képes az ilyen vitriolos megjegyzésekben a komikumot felismerni, és sajnos ők vannak többen és ők is választópolgárok, és csak nagyszámú választópolgárral lehet választást nyerni. Az intelligenseket nem kell meggyőzni, ők tudják, hogy hova kell szavazni, de a pórnép csak egyszerű szavakból ért.
Ugyanők gyakran emlegetik a "Fényességes Szultán", vagy valami hasonló kifejezést Orbánnal kapcsolatban. Értem én, hogy éppen arra akarnak rájátszani, hogy az internácik fuldokolva sulykolják a tömegnek, hogy Orbán diktátor, de míg a tömeg a ballibsik sulykolását képes felfogni, attól félek, hogy Megadja Gáborék áttételes kifigurázását sokan nem értik.
Hofit minden együgyű ember képes megérteni, a Monty Python fergeteges előadásait ki nem állhatják.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
"Vagy ott van a politikailag korrekt kifejezés."
Na, ez még jobb. Tényleg nem tudsz semmit a pc (politikailag korrekt) kifejezésről??? Vagy, úgy gondolod, hogy hatással lehetsz a kifejezés "mai" értelmezésére??
|
|
|
tiszavirág |
|
http://mandiner.hu/cikk/20171023_morocz_zsolt_forradalom_kerdojelekkel_es_fel ...
Olyan jó lenne, ha soha senki, sehol nem használna pozitív töltetű szavakat az internácikkal kapcsolatban!
Azt írja Mórocz: "Az állami terror hagyományát máig gondosan ápolják a progresszív oldalon."
A progresszív egy nagyon pozitív töltetű szó. Könyörgöm, ne használjuk a ballibsi csőcselékkel kapcsolatban!
Vagy ott van a politikailag korrekt kifejezés. A korrekt, egy nagyon pozitív töltetű szó.
Könyörgöm, ne használjuk a ballibsi csőcselékkel kapcsolatban!
Ki nem állhatom a jobboldali kifejezést azokra az emberekre, akik szociálisan érzékenyek, nemzetben, hazában, családban gondolkodnak. A jobboldaliság a francia forradalom óta a királypártiságot, illetve napjainkra vonatkoztatva a nagytőke-pártiságot jelenti. Egy francokat vagyok én királypárti, vagy nagytőkepárti! Könyörgöm, ne használjuk saját magunkra ezt a megtévesztő jobboldali jelzőt!
A szavaknak mágikus hatalma van, hangulatokat, érzéseket közvetítenek. Ne nehezítsük meg saját magunk a saját életünket! Találjunk ki más szavakat, amelyek nem kölcsönöznek pozitív életérzéseket a másik oldalnak!
|
|
Felkesz Deneverr |
|
rémületes, hogy időnként mennyire nem tudsz (némileg hosszabb) szövegeket értelmezni .... Ha tudnál, akkor értenéd, hogy ebben a cikkben miért használja (többször is).
|
|
|