Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mpd |
|
A tojás nagyságú gyümölcs persze nem igaz, de valóban elég nagyokat terem, ha jó időt fog ki. |
|
|
Cirus |
|
Nem, csak ki vagyok száradva |
|
|
Cirus |
|
Én ma húslevest eszem minden mennyiségben sok zöldséggel. A nátha mérséklődött, de nem szűnt meg, nagyon megkívántam egy kis pipihúsilevest |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: tojásleves és rakott krumpli |
|
Békáscity |
|
Jujj de nagyon szeretem az epret ! de ma nekem csak Cholagol és tea ... Apunak kelkáp.főz. sült husi |
|
tiszavirág |
|
Clery A legkorábbi fajtánk, amely az elmúlt években kiváló gyümölcsminőségével hívta fel magára a figyelmet. Gyümölcse nagy, világos piros, illatos, jó ízű. Fólia alatti termesztésre kiváló, szabad földön a második évben ad magas hozamokat. |
|
tiszavirág |
|
Ilyen epret vett a feleségem ma a piacon:
Baromi finom. Rég ettem ilyen jót. |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig csontleves és csirkepörkölt nokedlivel lesz az ebéd. |
|
Cirus |
|
Ma pedig csevapcsicsa salátával és saját készítésű ajvárral. |
|
lámpás |
|
paradicsomleves, túrós tészta |
|
Cirus |
|
Csirkemell újfokhagymás szószban sültkrumplival |
|
Békáscity |
|
Nálunk ami van-ból bableves virslivel, mákos és tejfölös tészta (Délután hozza a pagony-közért a megrendelt cuccokat és még a gyógyszertárba is el kell ügetnem ...) |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: karfiolleves és rántott hús petrezselymes újkrumplival és salátával |
|
tiszavirág |
|
De csak azért, mert a feleségem elkészítette a hétvégi menüt. |
|
tiszavirág |
|
Nálunk ma baromi finom marhahúsleves volt, majd pirított gomba, krokett és sült sertés szűzérme, plusz sali. |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig zöldborsóleves májgombóccal és töltött paprika volt az ebéd. |
|
mpd |
|
Én lehet, hogy most beérem egy Coop-os gyümőccsös jékkrémmel, majd otthol eszek estefele. |
|
Békáscity |
|
Jujj a mojitos xixo nagyon izlik nekem is ! Szolid libaszárnyvég sok zöldségel és szines tésztával, parmezánnal a mai ebéd - és gurulós mirelitte málna |
|
mpd |
|
Gyermekeimnél bevált (mármint a VIR-csepp). Úgy is híjják: "információs oldat". |
|
lámpás |
|
Kösz. Ma: lecsós kacsamáj, rizzsel, eper tejszínhabval |
|
mpd |
|
COOP libamájpástétom, bagett-kifli, bolti linzer, XIXO bodza. (Utóbbit vaksiságom miatt vettem mojito ízű helyett) |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gyümölcsleves és óvári szelet rizzsel |
|
mpd |
|
Valami homeopátiás izé. Kereskedelmi forgalomban nem kapható. |
|