Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
tiszavirág |
|
Ez az gazduram! Ez volt a baj! Rátapentott a lényegre! A kocsim új, az mindent lejátszik (erre emlékeztem), a rádiók és a Hifi régi, csak CD-t játszik le és mp3-t. A DVD-t a lakásban csak a DVD játssza le. |
|
mpd |
|
Megmondta a mi Ferink: a szenvedély nem harag! és nem káros!! |
|
Rendes Kis |
|
Mondtam, hogy vegyél föl hangtompítós szemüveget, de nem hallgattál rám ... |
|
mpd |
|
DVD + vagy -? Régebbi lejátszók nem ismerték automatikusan mind a kettőt. Nézzed csak meg, a manuál júzerben (haszutmellémafor), vagy magán a lejátszón, ott szokott lenni a szokásos DVD-embléma alatt/mellett, hogy + vagy -. (Ha régi) |
|
panda |
|
Hmm, még vicces is akarsz lenni ... :-( Csakhogy, tévedsz. Nem magyarázom el, felesleges.
|
|
|
tiszavirág |
|
A DVD márkája Verbatim. Nem sokat használom se a rádiót, se a gépet ilyen dolgokra, sőt az írót mintha nem is olyan régen cserélték.... Mindegy, az unokaöcsém átjön holnap, hátha ő tudja, hogy mit kell csinálni. Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkoztál a problémámmal. |
|
hulot |
|
Szerintem három dolog lehetséges, ha mindent úgy csináltál, mint régebben.
1. Az íród "lézere" gyengül, vagy megpucolást igényel az íród optikája. 2. A "rádiód" lejátszóját kellene megpucolni. 3. (Ez ritkább) A DVD márkája amit használtál "nem tetszik" a lejátszónak.
|
|
tiszavirág |
|
CD-ket másoltam DVD-re. Már máskor is csináltam ilyet és szólt. mp3-ban másoltam. Ráfért vagy 15 CD,de lehet, hogy volt az több is. Lehet látni, hogy felíródott a lemezre, a számítógépbe betéve hallom is, de a rádióban, ami mp3-t is le tud játszani, nem hallani semmit, illetve el sem indul a disc, azt írja ki, "un disc". |
|
hulot |
|
Nem egészen világos, hogy zenei DVD-t másoltál, vagy CD-t? Mert egyes régebbi (CD)lejátszók nem kezelik a DVD-t. Ha CD-re másoltad a zenéket akkor wav-ba, vagy mp3-ba másoltad? (Valószínű, hogy mp3, mert wav-ban nem fér ki több CD zenei anyaga egyre.)
|
|
Rendes Kis |
|
Egy másik, szinte vajra kenhetően simulékony stílusú fórumtársunk ! |
|
tiszavirág |
|
Ki üldözte el azt a "kedves, drága jó embert, aki a légynek sem tudna ártani és olyan türelmes, kedves, szolgálatkész a fórumtársakkal szemben, hogy ihaj"?
Egyszerűen nem értem mi lehet a gond ezzel az átmásolással. Látom a DVD-n, hogy a számtalan CD tartalma átmásolódott, ha beteszem a számítógépbe a megírt DVD-t, akkor hallom a zenét, de 3 különböző tunerben sem játszódik le semmi. Mi a franc lehet az oka? Máskor is csináltam már ilyet, a kocsiban is egy ilyen DVD szól, ha messzire utazom, de már 5 lemezt készítettem így, úgy, amúgy, és egyik sem szól.
|
|
Rendes Kis |
|
Gondolom, panda tudna segíteni, de ő most el van üldöződve ... |
|
|
tiszavirág |
|
Mi a bánatos vasporos 3,14csáért nem sikerül egy lejátszható DVD-t összehoznom, mikor már csináltam ilyet, de most valamiért nem megy. Bemásoltam egy csomó CD-t, előhívom a Nero Burn-t, átviszem a fájlokat jobbról balra, majd ráklikkelek az "Írás"-ra, rá is írja, látszik a DVD-n, de egyik lejátszóban sem hallható, mindenütt azt írja ki UN DISC.Hol a hiba? |
|
Rendes Kis |
|
Hozzákezdtem a "Kedvencek" funkció fölélesztéséhez ... És úgy látszik, még nem tökéletes ... |
|
tiszavirág |
|
Mi az oka annak, hogy egyes tv-knél alig lehet "normálisan" végighallgatni a videókat? Állandóan megszakad a kép és a hang, némely esetben már annyira rossz, hogy nincs is türelmem végignézni. Mivel lehet ezen segíteni? |
|
panda |
|
Ahaaa, na most úgy látszik, hogy minden alfórumnál csak az ott már korábban beállított csillagjaim jönnek csakcsakcsak elő, de a többi topik nem!... |
|
panda |
|
Ajjaj, aszittem már müxik a "Kedvencek" link ... De mintha elvesztek volna a régebben bejelölt csillagok ... Csak egy sor jelenik meg nálam, de mintha az is el tudna tűnni amikor felveszek egy másik csillagot. Na és egy mellékhatás is van, most pl. ha Hit, Tudomány alfórumra klikkelek, akkor a "Kedvencek" egy beállított sora jön be, jobb oldalt felül viszont, rendben van az alfórum neve .... Még nem kerek. |
|
tiszavirág |
|
Mi történt? Amíg nem jelentkeztem be, addig az egyes fórumtémákra nem tudtam belépni, csak a legutolsó hozzászólásoknál. Mindig ezt írta ki: "Hiba ... select FORUM_ID, t.TOPIC_ID, NAME, DECOR, OWNER, ENTRY_COUNT, LAST_ENTRY_DATE, LAST_USER, LAST_IS_EXT, IS_DEL, OID, IS_FAV from TOPIC_VIEW t LEFT JOIN FAVORITE q ON t.OID = q.TOPIC_OID AND q.USER_ID = where (t.IS_DEL!='?' or t.OWNER_ID='') and DOMAIN_ID=4 order by 7 desc limit 25, 1"
Már azt hittem, itt is megszűnik a Gondola.
Amikor bejelentkeztem, akkor már engedett.
Minden témánál megjelent egy csillag. Ez valami új dolog Rendes? Mi az oka? |
|
Cirus |
|
A hátsó lökhárítót ki kell cserélni. A jobb hátsó lámpa működik, de az üveg kitört. Mondjuk még jól jártam, mert lámpa nélkül nem szívesen közlekedek, főleg ilyen időben. Köszönöm az infót, akkor megnyugodtam, hogy nem nekem kell fizetnem.. |
|
mpd |
|
Akkor meg az lesz, hogy a biztosító valamit, egy részmunkát nem akar majd kifizetni. Például. Behorpad a jobb eleje, de azt csak kompletten lehet kicserélni együtt a hűtőráccsal meg a lökhárítóval. De mivel a lökhárító nem károsodott, azt nem akarják majd kifizetni, dacára annak, hogy a károsodott elemt csak azzal együtt lehet cserélni. Fel kell készülni minden effélére. Vagy éppen a kitört égőt nem akarják kifizetni. Lényeg, hogy kötözködjenek, lássa a főnökük, hogy küzdenek. |
|
Rendes Kis |
|
Ha szaxervizbe viszed, akkor előfordulhat, hogy a szerviz egyenest a biztosítónak küldi a számlát. |
|
mpd |
|
Ajjaj részvétem. Ez egy kacifántos hercehurca lesz. A biztosító szvsz számlára fizet utólag. |
|
Cirus |
|
Tegnap belémjött egy kocsi hátulról. Pénteken jön a biztosítójától valaki szemlézni. Kérdésem, hogy hogyan tovább? Kifizetik a károm? Hogy működik ez? Utoljára 20 éve volt hasonló, akkor én húztam meg egy kocsit, de az ismerősé volt.. A többi károm meg céges autós, nem nekem kellett intéznem. |
|
|