Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: gyümölcsleves és óvári szelet rizzsel |
|
mpd |
|
Valami homeopátiás izé. Kereskedelmi forgalomban nem kapható. |
|
Cirus |
|
Ma elsősorban petrezselymes újkrumpli volt, persze valami kevés csirkemellel, de a krumpli a lényeg |
|
Cirus |
|
A pálinka nem használt. Antibiotikumot nem szedek, soha. Május 1-2-án kint voltam, jó idő volt szerencsére, de semmi sem hat Ma volt az első éjszaka, amit végigaludtam, tehát remény azért van. Holnap meg elmegyek és mozgok valamit, az is segíthet, most már, hogy tudok orron át lélegezni |
|
|
mpd |
|
És SOHA TÖBBÉ ne válts ki antibiotikum-receptet. |
|
mpd |
|
Gallyra ment az immunrendszere kartácsnő. C-vitamin, VIR-csepp. És, ha süt a Nap, kifelé a lakásból! Az UV_sugárzásnál nincs jobb vírusirtó. Láz helyett is jó a tűző napon az a 30 fokocska. |
|
mamácska |
|
Javaslom a szexet, az is jó hatással van a vírusokra! |
|
Békáscity |
|
Pálinkát ! öli a vírusokat - komolyan ! |
|
Cirus |
|
Nem allergia, az biztos. Valószínűleg vírus, mert többeknek is ez a bajuk a kollégák közül, csak senkinél sem tart ennyi ideig. Feküdni nem bírok, mert a náthán kívül más bajom nemigen van:a torokfájás 2 nap után megszűnt, az ízületi fájdalom már megszokott, meg amúgy is az egész hosszúhétvégét átfeküdtem és nem használt... |
|
mamácska |
|
Az bizony komoly probléma, mert ez a nyavalya többféle is lehet. Ha vírus,az a legrosszabb mert nincs ellene semmiféle védettség,sem gyógyszer, ki kell feküdni. Inkább allergiára gyanakszom,az ilyenkor inkább fennállhat. Én erre a szálló fehér vattavirágra vagyok allergiás,hetekig nem tudok belőle kikecmeregni sokszor. Igyál sokat,abból baj nem lehet! |
|
Cirus |
|
Több, mint egy hete vagyok dögrováson, de nemigen van javulás, hacsak azt nem számítom, hogy a napi 100 db zsepi helyett csak 70-et használok... A baj az, hogy nincs lázam |
|
mamácska |
|
Ügyes fiú! Meg kell tartani! És Te hogy vagy, javulgatsz? |
|
Cirus |
|
Köszönöm, férj csinált most spagettit |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zelleres krumplileves és gombapörkölt nokedlivel |
|
Békáscity |
|
kapcsolódó cikkek : Sokat bukhatsz a spórolással: 10 tipp, hogy az olcsóbb ne legyen drágább A boltok legnagyobb trükkjei: ezért költesz túl sokat Itt a tavasz, most tízezreket spórolhatsz Filléres receptek: reggeli, ebéd, vacsora 370 forintból 14 tipp: így spórolj 2014-ben
|
|
|
mamácska |
|
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Vigyünk valami főtt ételt?
|
|
Cirus |
|
Még nem tudom. Egy hete nyavalyás vagyok, ha tehetem, lefekszem, de nemigen gyógyulok... főzni sincs kedvem |
|
Békáscity |
|
Tegnap krumplistészta, paradicsomlé - mai ebéd : sárgarépa főzelék, rántott husi. Holnapra meg töltött cs.comb rizibizi a tervem |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: savanyú tojásleves és rizottó,salátával |
|
|
lámpás |
|
Nagyon jó kis lagzi volt! Vidám, visszafogottan elegáns, az ifjú pár ragyogott, az eső csak picit esett előtte. A menü finom volt, a sütik gusztusosak. Reggelig mulattunk. Köszönöm a jókívánságokat! Ha a házasság is olyan jó lesz, mint ez a nap, akkor elégedettek lehetünk. |
|
Cirus |
|
Gratulálok, sok boldogságot!
Ma nyelvhal és zöldséges kuszkusz lesz. |
|
mamácska |
|
Ezúton szeretném megköszönni a május 1.-i találkozót és beszélgetést a szervezőknek! Nagyon jól éreztem magam, máskor is szívesen részt vennék egy ilyen jó hangulatú beszélgetésen! |
|