Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Békáscity |
|
Pálinkát ! öli a vírusokat - komolyan ! |
|
Cirus |
|
Nem allergia, az biztos. Valószínűleg vírus, mert többeknek is ez a bajuk a kollégák közül, csak senkinél sem tart ennyi ideig. Feküdni nem bírok, mert a náthán kívül más bajom nemigen van:a torokfájás 2 nap után megszűnt, az ízületi fájdalom már megszokott, meg amúgy is az egész hosszúhétvégét átfeküdtem és nem használt... |
|
mamácska |
|
Az bizony komoly probléma, mert ez a nyavalya többféle is lehet. Ha vírus,az a legrosszabb mert nincs ellene semmiféle védettség,sem gyógyszer, ki kell feküdni. Inkább allergiára gyanakszom,az ilyenkor inkább fennállhat. Én erre a szálló fehér vattavirágra vagyok allergiás,hetekig nem tudok belőle kikecmeregni sokszor. Igyál sokat,abból baj nem lehet! |
|
Cirus |
|
Több, mint egy hete vagyok dögrováson, de nemigen van javulás, hacsak azt nem számítom, hogy a napi 100 db zsepi helyett csak 70-et használok... A baj az, hogy nincs lázam |
|
mamácska |
|
Ügyes fiú! Meg kell tartani! És Te hogy vagy, javulgatsz? |
|
Cirus |
|
Köszönöm, férj csinált most spagettit |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zelleres krumplileves és gombapörkölt nokedlivel |
|
Békáscity |
|
kapcsolódó cikkek : Sokat bukhatsz a spórolással: 10 tipp, hogy az olcsóbb ne legyen drágább A boltok legnagyobb trükkjei: ezért költesz túl sokat Itt a tavasz, most tízezreket spórolhatsz Filléres receptek: reggeli, ebéd, vacsora 370 forintból 14 tipp: így spórolj 2014-ben
|
|
|
mamácska |
|
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Vigyünk valami főtt ételt?
|
|
Cirus |
|
Még nem tudom. Egy hete nyavalyás vagyok, ha tehetem, lefekszem, de nemigen gyógyulok... főzni sincs kedvem |
|
Békáscity |
|
Tegnap krumplistészta, paradicsomlé - mai ebéd : sárgarépa főzelék, rántott husi. Holnapra meg töltött cs.comb rizibizi a tervem |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: savanyú tojásleves és rizottó,salátával |
|
|
lámpás |
|
Nagyon jó kis lagzi volt! Vidám, visszafogottan elegáns, az ifjú pár ragyogott, az eső csak picit esett előtte. A menü finom volt, a sütik gusztusosak. Reggelig mulattunk. Köszönöm a jókívánságokat! Ha a házasság is olyan jó lesz, mint ez a nap, akkor elégedettek lehetünk. |
|
Cirus |
|
Gratulálok, sok boldogságot!
Ma nyelvhal és zöldséges kuszkusz lesz. |
|
mamácska |
|
Ezúton szeretném megköszönni a május 1.-i találkozót és beszélgetést a szervezőknek! Nagyon jól éreztem magam, máskor is szívesen részt vennék egy ilyen jó hangulatú beszélgetésen! |
|
mamácska |
|
Remélem, jól sikerült a lakodalom! Nagyon sok boldogságot kívánok az ifjú párnak és a családnak!
|
|
Békáscity |
|
Közkívánatra pörkölt - kukoricadarával (cs.szárnyból), káposzta saláta és tegnapi levesmaradék |
|
Békáscity |
|
Ma bableves és grízes tészta lesz az ebéd |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Isten éltesse az ifjú párt, az örömszülőket meg az egész násznépet ! |
|
lámpás |