Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
|
gajo |
|
Most a "jó" sárgán vagyok? |
|
Rendes Kis |
|
1általán nem haraxom, sőt, fölöttébb örülök, ha valamiben a Kéknél jobb lehetek ! |
|
|
gajo |
|
Szeretném ezt a képet betenni a kékre, de nem tudom átméretezni csak itt Rendes Kis! Nagyon megharagszol?
|
|
gajo |
|
Köszi! Erre gondoltam!
Rabló Úr terepe, elkapták legalább az egyiket? /Nemrégen is volt egy hasonló/. |
|
mandala |
|
Azé', néha betér tippelni a Cápatopikba ..
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
Apropó! Megint megöltek valakit az Űllői úton, mintha lett volna egy topik, 2-3 éve egy trafikos megöléséről. Nem emlékszel? |
|
gajo |
|
Köszönöm! , de jó néhány csak ott volt meg! |
|
|
gajo |
|
Huhh! Szóval, valamikor írogattam a Hajdú Online fórumába néhány rövid versikét gajo néven, sokáig nem mentem, majd 1-2 év múlva láttam, hogy az oldal megújult, a régi fórum eltűnt. Próbáltam a guglin keresni, de nem találtam. Valamikor tavaly újra megpróbáltam és egy részét meg is találtam itt: http://209.85.129.132/search?q=cache:UxnN0jzsGBMJ:apps.tion.ro/tools/forum/we ...
és itt: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=+site:apps.tion.ro+%22Zizi+zizi%22+gajo
Az első keresésnél "mire+elsorvadnak" erre kerestem A másodiknál pedig"zizizizi gajo"-ra, mert emlékeztem, hogy zi-is írt abba a topikba.
Akkor nem mentettem el, csak beraktam a linket a "kedvencek" közé, sajnos. Most gondoltam válogatok, és lementem ami kell, de elkéstem, és sehol sem találom.
Tudtok valamit tanácsolni? A guglin most nem találom. Esetleg valami más kereső?
|
|
gajo |
|
Aha! Logikus, tűzzel a tűz ellen, füsttel a füst ellen! |
|
Rendes Kis |
|
Éppenséggel a füst ellen dolgozom ! ... |
|
gajo |
|
A kezdőlap tele van mindenféle bizgentyűvel, fölül meg füstöl az a gyár. És gyanús a folyamatos szélirány mérés. |
|
Rendes Kis |
|
Nem rossz ötlet ... De eddig nem gondoltam rá ... ... Miből gondolod ? |
|
gajo |
|
Valami gyártelepet készülsz berendezni? |
|
|
gajo |
|