Téma: Kormányinfó |
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Nincs miről "meggyőzni"! Hisz' az úgy van ahogy mondom. És nem csak nálam. Azt hittem h legutóbb végre megértetted, de nem, sajnos ....
Ha nem úgy fogalmaznál, hogy "ők kitették", akkor még talán érteném h miért kötöd az ebet a karvalyhoz .. Gondolod, direkt csak téged akarnak "szívatni?????" Ha nem vetted volna észre, én nem azt ""vitatom"", hogy Te mit látsz, azt te tudod csak .. és van is elképzelésem arról, hogy miért van "gond" nálad .. Ezt tkp. már többször elmagyaráztam. Most nem teszem. De ha kéred, akkor esetleg még egyszer kisérletet teszek a leírásra ....
Ugye nem hiszed, hogy csak veled xarakodnak, de másokkal nem!! ))
|
|
tiszavirág |
|
Nem tudsz meggyőzni. Nem volt mindig így és félek, hogy sajnos nem is lesz mindig így.
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
A videó beágyazása alatt szereplő szövegekről megy a "duma". .... A youtube account "tulajdonosai" mindig csak annyit tesznek oda, hogy "Kormányinfó". A dátum, az a feltöltés dátuma. Ennyi.
|
|
pandala |
|
Mindig így "írták ki"! Nem csak most!
|
|
R.András |
|
Nem azért mondom, de ezen a videón én nem látok dátumot ! Sietve hozzáteszem: nekem ez nem is hiányzik ! |
|
tiszavirág |
|
Most úgy, ahogy mindig kellene! Nyíltan.
|
|
|
|
|
gajo |
|
Ezeket a videókat gép nyitogatja? Már csak azért, mert sehol nem látok olyat, hogy valakinek tetszene, vagy nem tetszene.
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Én is ott néztem:
https://www.youtube.com/watch?v=yipk7mo4xQ8
Újabb érdekes eset: A fenti linket elküldtem valakinek, akkor a lenti lett belőle, de működött, majd onnan átmásoltam ide a Gondolára és most látom, hogy itt már nem működött.
Kormányinfó - YouTube
Egyébként én is úgy varázsoltam elő a dátumot, hogy kijelöltem a címet:
Kormányinfó 2 446 megtekintés•2021. ápr. 8. TETSZIK NEM TETSZIK MEGOSZTÁS
(Akkor még 2.446 volt a megtekintés száma.)
Csak azt nem értem, miért nem lehet ezt a nyomorult dátumot kiírni közvetlenül a Kormányinfó után?
Pedig nagy ritkán valahogy odabiggyeszti az adminisztrátor, de rutint nem csinál belőle.
|
|