Téma: Mit eszünk ma ? |
|
|
Cirus |
|
Grillezett kecskesajt spenót-paradocsomsalátával. |
|
Békáscity |
|
ZÖLDCSÜTÖRTÖK VAN !!! azaz lájtos, böjtös főzelék nap a Nagy Zabálás előtt. Tehát spenót lesz és utána süti, alma |
|
|
Cirus |
|
Csilis bab - szintén maradék. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldborsóleves és rántott sertésmáj petrezselymes krumplival |
|
mamácska |
|
Nálunk is maradékok lesznek: lecsós csirke rizzsel és hortobágyi húsos palacsinta |
|
Cirus |
|
Mi is maradékokat eszünk, krumplipüré és zöldséges fasírt lesz ma. |
|
Békáscity |
|
Tegnap egy csomót mindent főztem, csak kiegészítók kellenek pl. ma sült kacsamájhoz sóba-vízbe krumpli + csemege ubi és egy kis tojásleves . Pikk-pakk kész az ebéd - és nem is akármilyen ! nymmm |
|
Békáscity |
|
Drágáim ! köszönöm az aggódást - úgy néz ki pillanatnyilag, hogy megmaradok ... megyek is főzni |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: zöldbableves és rakott krumpli |
|
lámpás |
|
Ne csináld má'! Valami lehetett a levegőben, én sem aludtam túl jól az éjjel. Ma: húsgombócok paradicsommártásban. |
|
Cirus |
|
Jobbulást!! Amúgy én meg tegnap voltam dögrováson, alig tudtam felkelni (normális esetben 5-fél 6-kor már kelek), egész nap fájt a fejem és reggel a vérnyomásom is leesett..
Ma grillezett csirkemell kukoricasalátával. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: karfiolleves és brassói aprópecsenye |
|
mamácska |
|
Drága Cica-Mica!
A frontok jönnek-mennek. Sokunknak okoznak problémát. Kérlek,vigyázz magadra,aggódunk érted!Mielőbbi javulást kívánok! |
|
Békáscity |
|
Éjjel nagyon rosszul voltam - de az élet megy tovább... még jó hgoy van töltött káposzta és hamar csinálok egy fazék rántottlevest Apunak - ha elüt a hajókötél akkor is legyen valami a hűtőben. |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig zöldségleves és sült csirke lesz párolt zöldségekkel ebédre. |
|
Békáscity |
|
Ma áramszünet lesz - valamikor, valameddig - tehát tegnap főztem töltött/húsos káposztát, fasírtot, most gyorsan egy zacskóslevest. De az se baj ha 1 nap hideget eszünk - vagy egyáltalán semmit |
|
Cirus |
|
Kakasleves sok zöldséggel |
|
mamácska |
|
Tegnap ünnepeltünk,pezsgőt is bontottunk! Mai ebéd: gulyásleves és milánói makaróni |
|
mamácska |
|
Köszönöm, át fogom adni neki! Este mi is pezsgőzünk!!!!!!!! |
|
Békáscity |
|
nálunk majd vasárnap lesz sült kacsacomb Ma: tökfőzelék rántott tarja (ezer éve nem volt) süti, alma |
|
Cirus |
|
Mi este pezsgőzni fogunk, még szilveszterkor sem szoktam inni ilyet, de most ... |
|
Cirus |
|
Isten éltesse az uradat!
Magamnak grillezett lazac salival, férjnek borban sült sertésszűz párolt káposztával. |
|
mamácska |
|
Nálunk ma ünnepi ebéd készül,több okból is: Egyrészt a férjemnek ma van a szülinapja, másrészt ünnepelni fogjuk a "közös sikert" is: Ezért a mai ebéd: újházy tyúkhúsleves grízgaluskával és sült kacsa párolt káposztával, utána torta |
|